STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Άτολμοι και διστακτικοί"

Μπαρτζώκας: "Άτολμοι και διστακτικοί"
INTIME SPORTS

Σε τρία σημεία στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχετικά με τον πρώτο τελικό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 4 λάθη που έγιναν στο τέλος κι ενώ η ομάδα του είχε το μομέντουμ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν φανερά απογοητευμένος από τον τρόπο που ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε στο τέλος τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι κι ενώ ήταν 2 πόντους μπροστά.

"Να σταθούμε σε τρία σημεία. Το πρώτο ήταν το ξεκίνημα. Ήμασταν διστακτικοί και άτολμοι, το δεύτερο έχει να κάνει με την απόδοσή μας μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό και το τρίτο κομμάτι ήταν στο τελευταίο λεπτό που κάναμε 4 λάθη, δύο αμυντικά λάθη και δύο στην επίθεση. Κι ενώ φάνηκε το μομέντουμ να είναι με εμάς, κάναμε 4 λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη", σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Η δουλειά μας είναι να αναλύσουμε το παιχνίδι, να δούμε τι έχουμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι και φυσικά να επιστρέψουμε εδώ για το τρίτο ματς".

Σε ερώτηση αν έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ δεν είχε τόσο παλμό όσο σε άλλα παιχνίδια σχολίασε: "Αυτά τα παιχνίδια χαρακτηρίζονται από την πίεση που έχεις για το αποτέλεσμα και επηρεάζει τους παίκτες. Δεν έχει σημασία αν έχει 10.000 ή 20.000 κόσμο το ΟΑΚΑ. Πάντα είναι δύσκολο να νικήσεις μέσα στο ΟΑΚΑ.

Προσπαθήσαμε να μην τους δώσουμε σουτ, στη λόου ποστ άμυνα. Επαναλαμβάνω ότι αν μας έλεγε κανείς ότι θα ήμασταν μπροστά με 2 πόντους και στο τέλος κάναμε 4 λάθη. Είναι κάτι που μας πειράζει πολύ.

Για τη βοήθεια που δεν έδωσε ο Ντάνστον στο καλάθι του Ματσιούλις: "Ήταν ένα από τα λάθη που κάναμε κι αυτό που δεν πήγε κανείς για βοήθεια. Κάναμε λάθος στην επίθεση με τον Περπέρογλου, ο Ματσιούλις σκόραρε. Πρέπει να δούμε γιατί κάναμε τόσα λάθη μαζεμένα με καλή ψυχολογία. Κάθε φάση είναι κομβική. Παίζει ρόλο η διαφορά στις βολές, αλλά και οι διπλάσιες βολές του Παναθηναϊκού. Σ’ ένα ματς με μικρή διαφορά παίζει ρόλο".

Όσον αφορά την απόδοση του Βαγγέλη Μάντζαρη σχολίασε: "Η δουλειά όλων είναι να ενθαρρύνουμε τους παίκτες μας. Φυσικά και μας προβληματίζει ποιοι είναι σε φόρμα και ποιοι όχι, Δεν θέλουμε να στοχοποιούμε κανέναν. Δουλειά του Βαγγέλη είναι να προετοιμαστεί καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι, όπως και ολόκληρη η ομάδα".

Για το γεγονός ότι οι παίκτες επηρεάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο από την κακή απόδοση στην επίθεση: "Στην επίθεση σουτάρεις καλύτερα αν παίζεις καλή άμυνα, πάντα έχει σχέση τι γίνεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου".

Τέλος, ο Μάρντι Κόλινς υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Μετά τα πήγαμε πολύ καλά, βελτιώσαμε την άμυνα μας. Στη συνέχεια παλέψαμε, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε. Έχουμε την αυριανή προπόνηση για να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ