STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπάρλος: "Η μεγαλύτερη νίκη... μέχρι την επόμενη"

Μπάρλος: "Η μεγαλύτερη νίκη... μέχρι την επόμενη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, το Λαύριο θέλει ένα ακόμη ροζ φύλλα αγώνα για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ευελπιστεί να τα καταφέρει κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Ένα βήμα μακριά από την εξασφάλιση της παραμονής βρίσκεται το Λαύριο, το οποίο υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (26/3, 17:00) για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι Νίκος Μπάρλος και Δημήτρης Βεργίνης σχολίασαν τα της αυριανής μονομαχίας μέσω του blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Το blog του Νίκου Μπάρλου

Η νίκη με τον ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη στην Ιστορία της ομάδας, μέχρι την... επόμενη! Και είμαι σίγουρος ότι με τον τρόπο που λειτουργεί το Λαύριο, το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και τη σοβαρότητα που διακρίνει όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, θα έρθουν πολλές ακόμη μεγάλες νίκες στο μέλλον. Στη Θεσσαλονίκη ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να επιβάλλει τον ρυθμό του. Έτσι φτάσαμε στη νίκη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στον Απόλλων Πατρών. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που κάθε χρόνο καταφέρνει να εκπλήσσει ευχάριστα την κατηγορία και εκπορσωπεί μία μεγάλη και κυρίως μπασκετική πόλη. Μετά από μεγάλες νίκες και βαριές ήττες οφείλεις να δείξεις ωριμότητα στη διαχείριση των συναισθημάτων σου, να δουλέψεις σκληρά στις προπονήσεις και να μπεις ήρεμος στο γήπεδο όταν έρθει η ώρα. Αυτό κάναμε και ελπίζω ότι θα κάνουμε εμείς.

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη και δεν ξεχνάμε ότι θέλουμε μία ακόμη νίκη, τουλάχιστον, για να παραμείνουμε στην Α1. Παράλληλα γνωρίζοντας ότι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό μας και να πανηγυρίσει την παραμονή μας, αν κερδίσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε νικητές.

Το blog του Δημήτρη Βεργίνη

Τρεις αγωνιστικές έχουν απομείνει πλέον για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια στο πρωτάθλημα και μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι αύριο με αντίπαλο το Λαύριο όπου θέλουμε μόνο τη νίκη για να διατηρήσουμε "ζωντανές τις ελπίδες μας για την είσοδο μας στα πλέι οφ της φετινής χρονιάς.

Το προηγούμενο Σάββατο κόντρα στον Άρη δεν μπορέσαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρουσιαστήκαμε μαχητικοί και παλέψαμε για το θετικό αποτέλεσμα όμως ξεμείναμε από δυνάμεις κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος μας και πήρε τη νίκη. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε για την αναμέτρηση που μας περιμένει αύριο κόντρα στο Λαύριο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο θα παραταχθούμε μετά από πολύ καιρό πάνοπλοι και θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η επιστροφή του Κέβιν Ντίλαρντ είναι πολύ σημαντική μιας και θα έχουμε μια ακόμα αξιόπιστη λύση σε επίθεση και άμυνα και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς που θέλουμε τόσο πολύ για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε το δεύτερο στόχο της φετινής χρονιάς που είναι μια θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Ο αντίπαλος μας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και αυτό σίγουρα του δίνει ένα επιπλέον αβαντάζ στο μεταξύ μας παιχνίδι όμως και εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια αναμέτρηση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Ο τομέας της άμυνας θα είναι και πάλι καθοριστικός στην εξέλιξη του αγώνα ενώ και επιθετικά θα πρέπει να έχουμε υπομονή και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να βρούμε τους διαδρόμους που θα μας οδηγήσουν στο αντίπαλο καλάθι.

Προσήλωση στο στόχο μας λοιπόν και ελπίζω όπως και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έτσι και τώρα να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ