STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μουρ: "Εύκολο να διακρίνομαι λόγω των συμπαικτών μου"

Μουρ: "Εύκολο να διακρίνομαι λόγω των συμπαικτών μου"

Ο ΜακΚένζι Μουρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής για πέμπτη φορά φέτος, κάτι στο οποίο μεγάλο ρόλο παίζουν οι συμπαίκτες του, όπως δήλωσε ο γκαρντ/φόργουορντ του Λαυρίου Megabolt.

Το MVP της αγωνιστικής θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε "ΜακΚένζι Μουρ", από την στιγμή που ο γκαρντ/φόργουορντ του Λαυρίου Megabolt το έχει κατακτήσει πέντε (!) φορές. Μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής (με τη διεξαγωγή της εξ αναβολής μονομαχίας του Άρη με τον ΠΑΟΚ), ο 25χρονος παίκτης των "κυανοκίτρινων" αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής για πέμπτη φορά φέτος, από την στιγμή που είχε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού H Hotels είχε 13 πόντους (με 9/11 βολές, 2/6 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 τάπα, 3 κλεψίματα και 8 κερδισμένα φάουλ σε 27'52'' συμμετοχής.

"Είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη", σχολίασε για τη νέα ανάδειξη του σε Stoiximan.gr MVP και επισήμανε: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο Megabolt να πετυχαίνει νίκες".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε Stoiximan.gr MVP για πέμπτη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ενώ απομένουν ακόμη επτά αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου;

"Σε κάθε αγώνα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και είναι εύκολο να διακρίνομαι γιατί έχω σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές, ενώ η ομάδα μας συνολικά είναι πολύ οργανωμένη. Όταν παίζω, πάντως, το μοναδικό που έχω στο μυαλό μου είναι η νίκη του Λαυρίου Megabolt και όχι η προσωπική διάκριση".

- Το Λαύριο Megabolt παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και το προσεχές Σαββάτο (24/3) αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και βασική ανταγωνίστρια για την τρίτη θέση. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να φύγει με τους δύο βαθμούς;

"Πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουν καταρτίσει οι προπονητές μας, που κάνουν εξαιρετική δουλειά, και να παίξουμε το παιχνίδι μας".

- Ο προπονητής σου Χρήστος Σερέλης σε χαρακτήρισε παίκτη EuroLeague. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για την φετινή σεζόν και για την συνέχεια της καριέρας σου;

"Για την φετινή σεζόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να αντιμετωπίζω κάθε μέρα και κάθε αγώνα ξεχωριστά. Για την ώρα δεν σκέφτομαι την επόμενη αγωνιστική χρονιά ή τα επόμενα χρόνια. Είμαι απλά συγκεντρωμένος στην καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση. Προτεραιότητα είναι να κάνω ότι χρειάζεται ώστε να βοηθάω το Λαύριο Megabolt να πετυχαίνει νίκες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ