STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μόργκαν: "Να μάθουμε από τα λάθη μας"

Μόργκαν: "Να μάθουμε από τα λάθη μας"
INTIME SPORTS

Ο Τζόρνταν Μόργκαν της Κύμης Easyjets και ο Αντώνης Μιχάλογλου του Κόροιβου Αμαλιάδας αναφέρθηκαν στον αγώνα των ομάδων τους για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Κύμη και Κόροιβος θα ψάξουν για την πρώτη φετινή τους νίκη στο Πρωτάθλημα στο αυριανό (17/10) μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της πρώτης. Και, όπως φαίνεται, μοιάζουν έτοιμοι για αυτό, με τον Τζόρνταν Μόργκαν της Κύμης να στέκεται στην προετοιμασία της ομάδας (αλλά και στο πόσο λίγο του στοίχισε να φτιάξει τα δόντια του!) και τον Αντώνη Μιχάλογλου του Κόροιβου να τονίζει την σημαντικότητα της επιστροφής του Βαν Όοστρουμ τις προπονήσεις της ομάδας.

Το blog του Τζόρνταν Μόργκαν

Το Λαύριο, ο Κόροιβος και ο …οδοντίατρος

Η προπόνηση μετά από μία ήττα δεν έχει ποτέ πλάκα. Είναι ακόμα χειρότερα όμως όταν μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε ξανά την Δευτέρα, οπότε είχαμε διάλλειμα 9 ημερών μετά την ήττα μας στο Λαύριο.

Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί απέναντι στο Λαύριο. Είδαμε το βίντεο του αγώνα και τα συμπεράσματα δεν ήταν καλά για εμάς. Δεν εκτελούσαμε σωστά αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις και για πολλά αγωνιστικά λεπτά αποτύχαμε να παίξουμε ως ομάδα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Είναι απογοητευτικό επειδή γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Είναι πολύ δύσκολο εδώ στην Ελλάδα να πάρεις τα εκτός έδρας παιχνίδια και εμείς χάσαμε μια ευκαιρία να «κλέψουμε» ένα τέτοιο. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στο τέλος, αλλά κάναμε τόσα πολλά λάθη. Είναι απογοητευτικό! Το θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι παλέψαμε μέχρι τέλους. Επιπλέον έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε από τα λάθη μας και να γίνουμε καλύτερη ομάδα.

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε το πρώτο μας εντός έδρας ματς της σεζόν. Θα αντιμετωπίσουμε τον Κόροιβο την Δευτέρα. Μέχρι τώρα οι φίλαθλοι μας μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ εδώ στην Χαλκίδα. Ελπίζω την Δευτέρα να σταθούν ξανά στο πλευρό μας και να γεμίσουν το κλειστό της Κανήθου, επειδή θα χρειαστούμε την βοήθεια τους για να εξασφαλίσουμε την νίκη.

Μέχρι στιγμής η προπόνηση αυτής της εβδομάδας έχει δείξει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία. Έχουμε επικεντρωθεί στο να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι. Το καλό στο ότι είχαμε τόσο μεγάλο κενό ανάμεσα στα παιχνίδια είναι ότι είχαμε κάποιες ημέρες για να δουλέψουμε πάνω στην δική μας βελτίωση, προτού ασχοληθούμε με την ανάλυση του Κόροιβου.

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, αυτήν την εβδομάδα επισκέφτηκα τον οδοντίατρο. Έπρεπε να υποβληθώ σε μια γρήγορη διαδικασία για να αφαιρέσω τα σιδεράκια από τα δόντια. Η πρώτη ερώτηση μου ήταν τι κόστος θα είχε η αφαίρεση. Ήμουν σίγουρος ότι θα πλήρωνα μερικές εκατοντάδες ευρώ, όπως θα συνέβαινε στην Αμερική. Τελικά, με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η όλη διαδικασία θα μου στοίχιζε μόλις 50 ευρώ! Υποθέτω αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Αμερική!

Το blog του Αντώνη Μιχάλογλου

Με πίστη για το διπλό...

Καλησπέρα σε όλους, άλλη μια εβδομάδα δυνατών προπονήσεων έφτασε στο τέλος της και μετά τη δύσκολη πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι που το θέλουμε πολύ

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις με έναν αντίπαλο που θα μας δυσκόλευε στο 100%. Υπήρχαν πολύ καλές στιγμές σε άμυνα και επίθεση, είδαμε και τα λάθη μας και προχωράμε για το παιχνίδι με την Κύμη.

Η Κύμη είναι μια πολύ φιλόδοξη ομάδα με καλό ρόστερ που θέλει να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία.Το έργο μας σίγουρα δεν θα είναι εύκολο γιατί έχασαν από το Λαύριο και θα θέλουν πολύ να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στην έδρα τους.

Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε σκληρά και με μεγάλη διάθεση όλη την εβδομάδα, με τον Βαν Όοστρουμ μετά από καιρό να μπαίνει στις προπονήσεις, ένας παίκτης πολύ σημαντικός για μας που θα μας δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις.

Ακολουθώντας το πλόνο και τις οδηγίες του προπονητή μας πάμε να παλέψουμε με πίστη για το διπλό...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ