STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μόνοι πρώτοι Ολυμπιακός και Πανιώνιος

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ και έμεινε μόνος στην κορυφή της Stoiximan.gr Basket League, την ώρα που ο Πανιώνιος έκανε το ίδιο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα στις δυο μοναδικές αήττητες ομάδες της Stoiximan.gr Basket League. Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία νίκησε ( 78-67 ) για να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Λοτζέσκι με 17 και Μπιρτς με double-double ήταν οι κορυφαίοι των ερυθρόλευκων, με τον Ούκιτς και τον Σάκοτα να έχουν από 14 πόντους για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης συνάντησε έναν παλιό του γνώριμο στη Λευκάδα, τον Γιάννη Δαμιανίδη, πέτυχε 15 τρίποντα και με κορυφαίους τους Κάμινγκς - Τζένκινς επικράτησε ( 79-69 ) της Δόξας που είδε τον Μέλσαμ Μπασάμπε να γράφει άλλο ένα double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ο Κολοσσός δεν ήταν... λαμπερός, αλλά νίκησε ( 64-54 ) την Κύμη στο Βενετόκλειο, με τον Τζουβόντε Ρέντικ και τον Τρέβορ Ρέλεφορντ να κάνουν τη δουλειά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες. Πλην του Μουχάμεντ Ελ-Αμίν, η ομάδα της Εύβοιας δεν είχε άλλον παίκτη σε πραγματικά καλό απόγευμα.

Φοβερή δουλειά έκανε ο Προμηθέας, που πέτυχε 14/28 τρίποντα για να νικήσει εύκολα ( 84-67 ) τα Τρίκαλα στην Πάτρα. Κέιντρεν Κλαρκ με 19 πόντους και Μο Φαγιέ με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των νεοφώτιστων στη Stoiximan.gr Basket League, την ώρα που οι Μπάρλοου - Λίποβι πάλευαν μόνοι απέναντι σε όλους.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τον Πέινερς, έχασε τον Τέιλορ, αλλά κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Ρεθύμνου ( 77-75 ) που έκανε στο τέλος την αντεπίθεσή του και με κορυφαίους τους Γιαννόπουλο - Τάλτον λίγο έλειψε να κλέψει το ματς. Σάιμπερτ, Γλυνιαδάκης και Κλάντον ήταν οι τρεις κορυφαίοι.

Ο Κόροιβος, τέλος, χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει το μαχητικό Λαύριο ( 89-86 ), με τον Μπράντον Γιανγκ των φιλοξενούμενων να κλέβει την παράσταση με τους 29 πόντους που πέτυχε, τα 6 ριμπάουντ που μάζεψε και τις 6 ασίστ που μοίρασε στα 39 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Συνεχίζει στην κορυφή ο Πανιώνιος, κυνηγούν Ηρακλής και Δούκας

Την όγδοη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες της Α2 πανηγύρισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εύκολα των Μαχητών Δόξας Πεύκων (72-60) την ώρα που ο Ηρακλής περνούσε από το Παγκράτι και ο Δούκας κέρδιζε τον Φάρο Κερατσινίου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Διαβάστε όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στις οκτώ αναμετρήσεις της κατηγορίας .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ