STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Mόνο το Άρης - ΑΕΚ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη το Σάββατο για την Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι λόγω τεχνικού κωλύματος ο μόνος αγώνας που θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Σάββατο (14/10) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League είναι αυτός ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ.

Ένα τεχνικό κώλυμα έχει ως αποτέλεσμα να καλυφθεί τελικά τηλεοπτικά μόνο ο ένας από τους πέντε αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αύριο (14/10) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο αγώνας ο οποίος τελικά θα έχει τηλεοπτική μετάδοση είναι το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ (17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας – Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος – Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings – Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries – Λαύριο Megabolt.

Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης – ΑΕΚ. Σε όλους του αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή"."

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ