STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Μόνιμος" ΜVP ο Μουρ

"Μόνιμος" ΜVP ο Μουρ

Ο Μακένζι Μουρ έκανε... θραύση και στην 17η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League, οδήγησε το Λαύριο στη νίκη επί του Ρεθύμνου και για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν αναδείχθηκε σε MVP της αγωνιστικής.

Ο Μακένζι Μουρ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Λαυρίου επί του Ρεθύμνου για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, καθώς το ίδιο είχε πράξει στην 1η, στην 12η και στην 15η "στροφή" του πρωταθλήματος.

Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος πέρσι μας πρωτοσυστήθηκε αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Προμηθέα, απέναντι στην ομάδα της Κρήτης συγκέντρωσε 35 βαθμούς (22 πόντοι με 3/3 βολές, 5/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα,1 τάπα, 7 κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον και 3 λάθη σε 31:33 συμμετοχής) στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και πήρε το... αγαλματίδιο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής.

Ο Μακένζι Μουρ (μ.ο. 16,8 πόντους, 72,6% στις βολές, 60% στα δίποντα, 35,5% στα τρίποντα, 6,3 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ, 2,8 κλεψίματα, 0,7 τάπες, 6 κερδισμένα φάουλ, 25,8 ranking σε 14 συμμετοχές) αποτελεί ένα πολύ μεγάλο "όπλο" στην... φαρέτρα του Λαυρίου, το οποίο έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και είναι στην 3η θέση τους βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan.gr Basket League με 11 νίκες και 6 ήττες.

Οι διακρίσεις του Μακένζι Μουρ, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ είναι 1ος στο σύστημα αξιολόγησης (361 βαθμοί) και στα κλεψίματα (39), 3ος σκόρερ (235 πόντοι) και 6ος πασέρ (73 ασίστ) και με τις εμφανίσεις του έχει φροντίσει να βάλει κάτι περισσότερο από ένα λιθαράκι στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του.

Δείτε το video για τα κατορθώματα του Μακένζι Μουρ στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ