STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μία αγωνιστική στον Ολυμπιακό, δύο σε Πανιώνιο

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, ενώ ο Πανιώνιος θα στερηθεί την υποστήριξη των φιλάθλων του σε δύο παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για μία και δύο αγωνιστικές αντίστοιχα για όσα έγινα στην 21η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους "ερυθρόλευκους" με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στον περιβάλλοντα χώρα του ΣΕΦ, ενώ παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 800€.

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, όπου οπαδοί συγκρούστηκαν με αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας έγινε και ρίψη βόμβας μολότοφ. Τα επεισόδια δεν έγιναν αντιληπτά εντός του γηπέδου παρά το γεγονός πως σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά καταγράφηκαν στην έκθεση της αστυνομίας βάσει της οποίας η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για επεισόδια στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα με το Λαύριο , ενώ συνολικά στους "κυανέρυθρους" επιβλήθηκε πρόστιμο 4.400€. Επίσης, με πρόστιμο (1.100€) τιμωρήθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου Σταύρος Αλευρογιάννης για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή .

Ο Πανιώνιος θα εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό (13/4) και τον ΠΑΟΚ (8/5) για την 23η και την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ Στην 24η "στροφή" του πρωταθλήματος χωρίς φιλάθλους.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον Ολυμπιακό αναφέρει:

"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων δυσφημιστικά για το άθλημα ποινές του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο 800,00 ευρώ για παράπτωμα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΕΚ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1.4.2018".

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον Πανιώνιο αναφέρει:

1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ:

α) για μία ειδοποίηση για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.» της 31-3-2018, η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.400,00 ευρώ

β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (αποδυτήρια) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο αμέσως πριν την έναρξη του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.» δυσφημιστικά για το άθλημα καθ΄υποτροπή ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 3.000,00 ευρώ. και

2) Επιβάλλεται στον Σταύρο Αλευρογιάννη, ιατρό της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ., για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.», χρηματικό πρόστιμο 1.100,00 ευρώ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ