STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Mία αγωνιστική σε Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Mία αγωνιστική σε Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 1.200€ για το επεισόδιο που είχαν στην αναμέτρηση της Κύμης με τον Πανιώνιο.

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στην αναμέτρηση Κύμη - Πανιώνιος της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League... πρωταγωνίστησαν σε ένα επεισόδιο , το οποίο δεν έμεινε ατιμώρητο από τον αθλητικό δικαστή.

Οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, και θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις Κύμη - Τρίκαλα (31/3, 16:30) και Πανιώνιος Λαύριο (31/3, 18:00), ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο (1.200€).

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή αναφέρουν:

"Επιβάλλεται στον κο Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται στον κο Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ