STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μέξας: "Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας"

Μέξας: "Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για την... ανηφόρα που έχει ο Απόλλων Πατρών τις επόμενες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να αντικαθιστά τον Ηλία Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Δύο νίκες έχει όλες κι όλες ο Απόλλων Πατρών φέτος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, κι έχουν γίνει εκτός έδρας. Οι "μελανόλευκοι" πέρασαν νικηφόρα από το Ζηρίνειο (82-79) ξεκολλώντας από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, πλην όμως ο Κώστας Μέξας κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος του αγώνα. Ο λόγος;

" Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας , να βελτιωθούμε και να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες", είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός, για να προσθέσει: " Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς όπως κι όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η αντίδρασή μας εντός και εκτός παρκέ (εννοώ τον πάγκο) είναι το μεγαλύτερο κέδρος για μας. Επειδή ακόμα χτίζεται η νοοτροπία της ομάδας θεωρώ πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Το σκορ πήγε πολύ ψηλά. Κάναμε πολλά λάθη, δεν παίξαμε ακριβώς όπως θα θέλαμε. Το ματς κρίθηκε στο καλάθι του Ντίλαρντ. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στο Γιάννη Αθανασούλα (σ.σ. τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα). Καλή συνέχεια στην Κηφισιά".

Από την πλευρά του, ο Τόνι Μέιερ ήταν πολύ πιο λακωνικός λέγοντας απλά πως " ήταν ένα δύσκολο ματς για 40 λεπτά. Το ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε καλή άμυνα και τα καταφέραμε".

Λιμνιάτης: "Τρίτο ματς που αδικούμαστε από τη διαιτησία"

Μέξας: "Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας"
INTIME SPORTS

αισθάνεται λίγο αδιάθετος για αυτό και θα μιλήσω εγώ σήμερα". Ο ασίσταντ κόουτς των "κόκκινων" εντόπισε τα αίτια της ήττας στα λάθη των διαιτητών, αφού όπως επεσήμανε: " Δε θα αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι το τρίτο ματς στο οποίο έχουμε αδικηθεί από διαιτητικά λάθη που καθόρισαν τα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Καλή συνέχεια στον κόουτς Κώστα Μέξα στο δύσκολο έργο που έχει".

Τέλος, ο Ντάντε Στίγκερς είπε: " Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα. Δεχτήκαμε πάνω από 10 τρίποντα οπότε η άμυνα ήταν το βασικό πρόβλημα αν και συνήθως χάρη σε αυτήν κερδίζουμε τα ματς. Σήμερα ο Απόλλωνας σούταρε εξαιρετικά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ