STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μειώθηκε το κόστος άδειας συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα πάγιο αίτημα των ΚΑΕ, ικανοποιήθηκε με την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου. Το κατώτατο ποσό της εγγυητικής επιταγής, για άδεια συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League, μειώθηκε από τις 100.000 ευρώ στις 60.000.

Ύστερα από πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και σε συνεργασία με το υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και τον ΠΣΑΚ, ένα πάγιο αίτημα των ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια, ικανοποιήθηκε με την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου στην Βουλή.

Το κατώτατο ποσό της εγγυητικής επιταγής που είναι υποχρεωμένες να κατατεθούν οι ΚΑΕ για να αποκτήσουν άδεια συμμετοχής στην STOIXIMAN.GR Basket League, στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, μειώθηκε από τις 100.000 ευρώ στις 60.000 και παράλληλα μειώθηκε από το 25% σε 5% το ποσοστό επί του συνόλου του μπάτζετ που πρέπει να καλύπτεται από την εγγυητική επιταγή.

Οι αλλαγές στις νομοθετικές ρυθμίσεις για την εγγυητική επιταγή αναμένεται να δώσουν την δυνατότητα επιπλέον σημαντικής ρευστότητας στις ΚΑΕ της STOIXIMAN.GR Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ