STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, σεφτέ για Πανιώνιο

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, σεφτέ για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει τη νίκη της ημέρας, για την έβδομη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, ενώ την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανιώνιος

Η Ένωση, με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, πέρασε από τη Νέα Κηφισιά με 80-75 πετυχαίνοντας τη πιο σημαντική νίκη της έβδομης αγωνιστικής, ενώ ο Πανιώνιος πανηγύρισε την πρώτη νίκη του, μετά από έξι ήττες, απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας (74-69). Σημαντικές νίκες για Κολοσσό Ρόδου (77-65 τον Άρη) και Ρέθυμνο (80-70) τον Πανελευσινιακό. Επιστροφή στις νίκες για Απόλλωνα Πατρών (83-70 τα Τρίκαλα).

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη (η πρώτη για φέτος) επί της ΑΕΝΚ ( 80-75 ) με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρλ Ίνγκλις. Δύο στα δύο με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο.

Ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρώτης νίκης που πανηγύρισε στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League ο Πανιώνιος: το 74-69 επί του Κόροιβου. Με double double τελείωσε ο Ρούμπιο (21π.-13 ριμπ.).

Ο Κολοσσός Ρόδου επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας του Άρη στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall» με 65-77 υποχρεώνοντάς τον στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.

Ο Πανελευσινιακός μετρούσε δυο σερί νίκες επί ημερών Τζίμη Κουστένη στην άκρη του πάγκου ωστόσο το Ρέθυμνο επικράτησε με 70-80 στο κλειστό της Γούβας κι ''ανέβηκε'' στο 4-3 στην κατάταξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το σερί που έκανε στην αρχή του αγώνα και στα τελευταία τρία λεπτά αρκούσαν για να δώσουν στον Απόλλωνα Πατρών τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα ( 83-70 ). Οι φιλοξενούμενοι "κατέρρευσαν" στα τελευταία τρία λεπτά.

Διαβάστε τι έγινε στην έβδομη αγωνιστική της Α2 .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ