STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μεγάλες "μάχες" για την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League

Μεγάλες "μάχες" για την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League
EUROKINISSI

Τζάμπολ στην προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τη "μάχη" της παραμονής να έχει πάρει... φωτιά! Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Με τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Βρισκόμαστε μία "στροφή" πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου και τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά.

Ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της ημέρας διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη, εκεί όπου ο Πανιώνιος -δίχως την στήριξη του κόσμου του- υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Must win αγώνας για τον Ιστορικό, κομβικό ματς και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει των playoffs.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται σε άμεση συνάρτηση με το Κύμη - Κόροιβος. Όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr , Κόροιβος και Πανιώνιος θα παλέψουν έως το τέλος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2. Στο "γκρουπ" των ομάδων που κινδυνεύουν βρίσκεται και ο Γυμναστικός Λάρισας. Μόνο που η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου έχει το πιο δύσκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό . Πάντως, έχει μία νίκη περισσότερη και βρίσκεται σε κάπως πιο πλεονεκτική θέση.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης υποδέχεται το Ρέθυμνο σε ματς που ενδέχεται να κρίνει την 8η ομάδα των playoffs, ενώ πολύ σημαντικό για την τελική κατάταξη είναι το παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα και στο Λαύριο. Τέλος, ο Κολοσσός Ρόδου αναμένεται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί 8 ηττών που "τρέχει', καθώς αντιμετωπίζει τα ήδη υποβιβασμένα Τρίκαλα.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη (09/05)

18:00 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1, κ.θ.)

18:00 Άρης - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)

18:00 Προμηθέας - Λαύριο (ΕΡΤ1)

18:00 ΓΣΛ - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)

18:00 Κύμη - Κόροιβος (ΕΡΤ1)

18:00 Τρίκαλα - Κολοσσός (ΕΡΤ1)

Παρασκευή (11/05)

20:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (CosmoteSport 4)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ