STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με διαιτητή της ΕuroLeague ο τέταρτος τελικός

Με διαιτητή της ΕuroLeague ο τέταρτος τελικός

Ο Ηλίας Κορομηλάς θα σφυρίξει στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan,gr Basket League, ενώ στο ΣΕΦ θα βρεθούν και οι Νίκος Σώμος και Δημήτρης Τζαφλέρης. Οι Χάρης Καρακατσούνης, Γιώργος Πουρσανίδης και Θανάσης Δεσλής στο GAME 3.

Οι Χάρης Καρακατσούνης, Γιώργος Πουρσανίδης και Θανάσης Δεσλής θα σφυρίξουν στον τρίτο τελικό (10/6,19:00) της Stoiximan.gr Basket League, ενώ οι Ηλίας Κορομηλάς, Νίκος Σώμος και Δημήτρης Τζαφλέρης (14/6, 19:00) θα είναι οι διαιτητές του τέταρτου αγώνα τη σειράς στο ΣΕΦ.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ γνωστοποίησε τους διαιτητές και τους κομισάριους της τρίτης και της τέταρτης αναμέτρησης της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και ανάμεσά τους είναι και ο Ηλίας Κορομηλάς, ο οποίος σφυρίζει στην EuroLeague.

Οι Σπύρος Γκόντας, Γιάννης Φούφης, Τάσος Παπαπέτρου και Ηλίας Κορομηλάς είχαν μείνει εκτός των ορισμών των ημιτελικών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν μηνύσεις , ενώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητήθηκε η παρέμβαση της Πολιτείας με επιστολή του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα .

Ο Κορομηλάς, ο οποίος είχε διαιτητεύσει στον πρώτο μικρό τελικό του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ, θα σφυρίξει μαζί με τους Σώμο και Τζαφλέρη στον τέταρτο αγώνα (10/6, 19:00) της σειράς στο ΣΕΦ, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής (10/6, 19:00) στο ΟΑΚΑ ορίστηκαν οι Χάρης Καρακατσούνης, Γιώργος Πουρσανίδης και Θανάσης Δεσλής.

Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι κομισάριοι της σειράς έχουν ως εξής:

Σάββατο 9 Ιουνίου

Δ. Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-ΠΑΟΚ Πηλοϊδης-Μπήτης-Πουρσανίδης Κ. (Θεοδωρόπουλος)

Κυριακή 10 Ιουνίου

ΟΑΚΑ 19.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Γ.-Δεσλής (Ορφανός/Ντάβαρης)

Τετάρτη 13 Ιουνίου

ΠΑΟΚ 18.30 ΠΑΟΚ-Προμηθέας Π. Αναστόπουλος Π.-Μαγκλογιάννης-Παντελίδης (Γκούμας)

Πέμπτη 14 Ιουνίου

ΣΕΦ 19.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Κορομηλάς-Σώμος-Τζαφλέρης (Βιδάλης/Τεφτίκης)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ