STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με ατραξιόν τον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Γυμναστικό

Με ατραξιόν τον Τζέιμς ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Γυμναστικό

Με τέσσερις αγώνες σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Πάτρα και Αθήνα συνεχίζεται σήμερα η εμβόλιμη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Το κυρίως πιάτο της 16ης αγωνιστικής σερβίρεται σήμερα σε τέσσερις πόλεις της επικράτειας στηνStoiximan.gr Basket League. Ηαρχή θα γίνει από το ΟΑΚΑ (17:00), εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το 16-0 στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας, τον οποίον είχε νικήσει με το επιβλητικό 89-52 στον πρώτο γύρο. Το πρόσωπο της ημέρας πάντως δεν θα είναι άλλο από τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έφτασε χθες στην Αθήνα και θα παραστεί στο ΟΑΚΑ για το σημερινό ματς, δίχως όμως να αγωνιστεί.

Στις 18:00 θα αρχίσουν οι άλλες τρεις αναμετρήσεις της ημέρας σε Πάτρα, Ρόδο και Θεσσαλονίκη. Στην Πάτρα ο Προμηθέας θα επιδιώξει να σημειώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος έχει 0-7 εκτός έδρας. Τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο θα προσπαθήσει να πάρει από τον Κόροιβο ο Κολοσσός, που αριθμεί τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο Βενετόκλειο με αντίπαλο το σύλλογο της Αμαλιάδας.

Τέλος, πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει ο Αρης κόντρα στο Λαύριο μετά την κατρακύλα του μέχρι την 11η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες και αγνοεί τη νίκη στο Αλεξάνδρειο μέσα στο 2018, την ώρα που το Λαύριο βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 10 νίκες σε 15 αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

Τρίκαλα-Ολυμπιακός 73-98

Ρέθυμνο-ΑΕΚ 90-95

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Αλεξάνδρειο 18.00 Άρης-ΛαύριοMegabolt(Μάνος-Ανδρικόπουλος-Τζαφλέρης)

Βενετόκλειο 18.00 ΚολοσσόςH Hotels-Κόροιβος (Γκόντας-Ψαριανός-Καλδίρης)

"Δ. Τόφαλος" 18.00 Προμηθέας Πάτρας-Πανιώνιος ΒίκοςCola(Καρακατσούνης-Συμεωνίδης-Θεονάς)

ΟΑΚΑ 17.00 ΠαναθηναϊκόςSuperfoods-Γυμναστικός Λάρισας (Διαμαντής-Σκούτας-Ζακεστίδης)

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

"Τ. Καμπούρης" 18.15 Κύμη-ΠΑΟΚ (Σχινάς-Δεσλής-Παπαθανασίου)

Δείτε εδώ την βαθμολογία τηςStoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ