STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαυροειδής: "Θα γίνει κλειστό παιχνίδι"

Μαυροειδής: "Θα γίνει κλειστό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο σέντερ της Νέας Κηφισιάς Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε στον Χρήστο Τσάλτα και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” του Sport24 Radio 103,3 με τον Άκη Δημακό για το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Στον Χρήστο Τσάλτα και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” του Sport24 Radio 103,3 με τον Άκη Δημακό μίλησε ο σέντερ της Νέας Κηφισιάς, Δημήτρης Μαυροειδής, για το ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα. Κανένας δεν έχει το προβάδισμα, υποστήριξε ο Νίκος Οικονόμου

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ντέρμπι της Δευτέρας: “Είναι ένα ντέρμπι και κάθε τέτοιο ματς είναι διαφορετικό. Μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από το παιχνίδι κυπέλλου. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πιο κλειστό ματς. Νομίζω ότι από πλευράς τακτικής θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι”.

Για τον Ολυμπιακό: “Ποσοτικά το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι το ίδιο ίσως και πιο γεμάτο από πέρσι. Η ποιότητα του όμως θα φανεί με τον καιρό. Σίγουρα πάντως θα είναι πιο διαβασμένος την Δευτέρα”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς ήταν πιο διαβασμένος και πιο δεμένος απ΄ ότι τον περίμενα”.

Οικονόμου: "Δεν έχει κανένας το προβάδισμα"

Ο προπονητής του Ιωνικού Νίκαιας, Νίκος Οικονόμου, μίλησε στον Χρήστο Τσάλτα και στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” με τον Άκη Δημακό για το αυριανό ντέρμπι της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκός και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το αν κάποια από τις δύο ομάδες έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης: “Λόγω των ονομάτων, της ιστορίας και της κόντρας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποια έχει το προβάδισμα”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Φαίνεται ότι ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πιο πολλές λύσεις σε σχέση με τον περσινό, ειδικά όταν επιστρέψουν και οι τραυματίες. Αν εξαιρέσεις τον Καλάθη και τον Διαμαντίδη, ο Μποχωρίδης και ο Παππάς μπορούν και αυτοί να προσφέρουν στην περιφέρεια. Μέσα στο καλάθι είναι πολύ πιο δυνατός σε σχέση με πέρσι, που είχε μόνο έναν σεντερ φορ τον Μπατίστα. Χρειάζεται όμως χρόνο, όπως όλες οι ομάδες στην αρχή της σεζόν”.

Για τον Ολυμπιακό: “΄Να δούμε πως θα είναι και ο Ολυμπιακός. Να δούμε ποιους θα έχει στο ρόστερ. Στο ΟΑΚΑ έχουν θέμα πολλές ομάδες. Είναι μια δυνατή έδρα με μπασκετικό κόσμο. Ελπίζω όμως να μην συμβούν πράγματα που θα είναι άσχημα για την ροή του παιχνιδιού. Ο κόσμος σου δίνει ώθηση, αν και κάποιοι λένε ότι μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ”.



TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ