STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαυροειδής: "Δεν έχουμε φρεσκάδα"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δήλωσε μετά την ήττα από το Ρέθυμνο Cretan Kings ότι από την ΑΕΚ λείπει φρεσκάδα και υγεία. Στην συνέπεια στην άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Χριστόφορος Ραζής.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσε συνέχεια στην παράδοση που το θέλει να μην χάνει στην έδρα του από την ΑΕΚ, κερδίζοντάς την με 72-65 έπειτα από ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι. Ένα αποτέλεσμα που κρίθηκε από αμφότερες τις πλευρές ως δίκαιο, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά το παιχνίδι.

"Για μας η νίκη ήταν επιτακτική. Είχαμε βάλει ένα "πρέπει". Τα σχέδια μας πριν το ματς τα εκτέλεσαν σχεδόν άψογα οι παίκτες μας σήμερα. Στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα ήμασταν μπροστά στο σκορ και αυτό δείχνει το πόσο έτοιμοι ήμασταν, καθώς σε συνδυασμό με τα καλά μας νούμερα ήταν αυτά που μας έδωσαν τη νίκη. Η συγκέντρωση μας ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο και όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να μπει μέσα στο παιχνίδι, ανταποκριθήκαμε πλήρως και πήραμε μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος" υποστήριξε ο άμεσος βοηθός του Νίκου Βετούλα στο Ρέθυμνο, Σταύρος Μυκονιάτης, με τον Χριστόφορο Ραζή να προσθέτει ότι " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από κει και πέρα είχαμε και την απώλεια του Σάφτενααρ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ωστόσο ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Πάντα μετά από ένα κακό παιχνίδι κοιτάμε τι πήγε στραβά. Σίγουρα στο Λαύριο και ειδικά στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί. Σήμερα σε αυτό το κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι τους, ήμασταν συνεπείς στην άμυνα και φτάσαμε σε μία πολύ μεγάλη νίκη".

Από την πλευρά της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής στάθηκε στην κούραση της ομάδας του: "Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά η πατρίδα μου μας πλήγωσε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε από το 1ο λεπτό. Νομίζω ότι γενικά τον τελευταίο καιρό έχουμε μία πρώτη στην απόδοση μας. Δεν έχουμε την φρεσκάδα και την δημιουργία που είχαμε. Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως οι αλλαγές, η κούραση και άλλα. Νομίζω δεν δείξαμε αυτό που έπρεπε. Το Ρέθυμνο Cretan Kings ήταν καλύτερο σε όλους τους τομείς και το ήθελε περισσότερο. Κέρδισε δίκαια. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μάθημα για να βελτιωθούμε για το μέλλον".

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, δήλωσε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στον κόουτς Βετούλα και στην ομάδα του. Ήθελαν περισσότερο το ματς, έπαιξαν καλύτερα και είχαν περισσότερη τύχη στο τέλος, παίρνοντας το παιχνίδι. Οι οπαδοί μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ήμουν εδώ και τους απογοητεύσαμε. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μας υποστηρίζουν αλλά δυστυχώς σήμερα ήταν άτυχη η στιγμή γιατί το παιχνίδι συνέπεσε την στιγμή που ήμασταν κουρασμένοι και είχαμε τραυματισμούς. Ελπίζουμε και την επόμενη φορά που θα έρθουμε να είναι κοντά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ