STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Μάχες" στην... ουρά της Stoiximan.gr Basket League

"Μάχες" στην... ουρά της Stoiximan.gr Basket League
EUROKINISSI

Με σημαντικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά για την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League, κάνει τζάμπολ η 22η αγωνιστική.

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Stoiximan.gr Basket League. Η 22η αγωνιστική κάνει τζάμπολ με δύο κομβικής σημασίας αναμετρήσεις, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (σ.σ. και τα δύο ματς στις 18:00) ο Κόροιβος υποδέχεται τον Γυμναστικό Λάρισας και ο Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA δοκιμάζεται στην έδρα των Τρικάλων.

Πρόκειται για παιχνίδια που θα ξεκαθαρίσουν πολλά αναφορικά με τη "μάχη" της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, με τον Ιστορικό να μην έχει στη διάθεση του τον τραυματία Τσούπκοβιτς . Από εκεί και πέρα, το απόγευμα της Τετάρτης (11/04), ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο, ο Ολυμπιακός στο Λαύριο, ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι "δικεφάλων" στο ΟΑΚΑ.

Ακόμα, σπουδαίο ματς στη Ρόδο ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Προμηθέα , ενώ -τέλος- ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο την Κύμη και χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να μην μπλέξει ακόμα περισσότερο αναφορικά με την παραμονή του...

Δείτε αναλυτικά στη συνέχεια το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League:

Τρίτη (10/04)

18:00 Κόροιβος - ΓΣΛ (ΕΡΤ1)

18:00 Τρίκαλα - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA (ΕΡΤ1)

Τετάρτη (11/04)

16:00 Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ2)

17:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (CosmoteSport 4)

18:00 Άρης - Κύμη (ΕΡΤ1)

18:00 Κολοσσός - Προμηθέας (ΕΡΤ1)

18:15 Λαύριο - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ