STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: ''Ιστορική νίκη''

Μάρκοβιτς: ''Ιστορική νίκη''
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα playoffs ενώ ο Νέναντ Μάρκοβιτς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανος για τους παίκτες του και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλητη χρονιά.

Ο κόουτς των Δραμινών έκανε λόγο για ιστορική νίκη ενώ ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραγίγκας, στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του κόντρα στον ΚΑΟΔ.

Ο Βόσνιος τεχνικός του ΚΑΟΔ τόνισε μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού: ''Είναι μια ιστορική νίκη η σημερινή γιατί μας βάζει στα playoffs για πρώτη φορά. Αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει τη χρονιά πετυχημένη. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος σήμερα γιατί αυτόν τον στόχο τον είχα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΚΑΟΔ. Πέρσι τον χάσαμε στις λεπτομέρειες, φέτος όμως τον πετύχαμε. Πλέον κοιτάμε το ματς με τα Τρίκαλα, στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία''.

Ο Λαζέριτς Τζόουνς, πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ σήμερα κόντρα στην Ελευσίνα, επισήμανε: ''Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα για να πάμε στα playoffs. Είναι κάτι που το θέλαμε για να δώσουμε χαρά πρώτα στους εαυτούς μας και μετά στη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και φυσικά τον κόσμο μας. Τα καταφέραμε και τώρα μπροστά μας έχουμε την πρόκληση των playoffs. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, όπως λένε και στην πατρίδα μου και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες''.

Σκαραφίγκας: ''Λάθη σε κρίσιμα σημεία''

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σκαραφίγκας δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα στη Δράμα ενώ στάθηκε στα πολλά λάθη: ''Είχαμε την απώλεια του Φαγιέ, προφανώς και δεν μπορέσαμε να την ξεπεράσουμε. Κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία, κυρίως εκεί που προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε, ειδικά στην άμυνα και ο ΚΑΟΔ είχε συνέχεια το προβάδισμα. Πλέον για μας είναι μονόδρομος η νίκη με την Κηφισιά την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως υποχρεωτικά πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία''.

Ο Δημήτρης Αράπης από την μεριά του δήλωσε: ''Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά θα πρέπει να είμαστε πολύ μάγκες γιατί τα πράγματα έχουμε σκληρύνει. Δεν δείξαμε την απαραίτητη σκληρότητα σαν ομάδα για να είμαστε σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Δικαιολογίες για την σημερινή ήττα μπορούμε να βρούμε πολλές, το θέμα είναι ότι εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε''.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ