STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Κι αν φύγει κι άλλος;"

Μαρκόπουλος: "Κι αν φύγει κι άλλος;"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου, αλλά κυρίως για την αποχώρηση Καλαμπόκη

Τη στεναχώρια του για την αποχώρηση του Γιάννη Καλαμποκη από την ομάδα του, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα με το Περιστέρι (74-70).

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: "Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε καλά, όμως στο τέλος μας πλησίασε το Περιστέρι και είχαμε πρόβλημα. Του δώσαμε το δικαίωμα να ελπίζει. Το μεγάλο θέμα είναι ότι φεύγει σήμερα ο Γιάννης (σ.σ. Καλαμπόκης). Αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα, γιατί είναι ένας από τους καλύτερούς μας παίκτες".

Για τις δυσκολίες της χρονιάς και το δικό του μέλλον: "Κάθε χρόνο οι δυσκολίες είναι διαφορετικές, Προσπαθήσαμε να ξαναφτιάξουμε την ομάδα, αλλά δεν ήταν εύκολο με τους εναπομείναντες παίκτες . Όσο για μένα, έχω μία συμφωνία για δύο ακόμη χρόνια και εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου".

Για το αν αποκτηθεί αντικαταστάτης του Καλαμπόκη: "Δεν έχει συζητηθεί αυτό το θέμα. Μόλις χθες μου είπε ο Γιάννης ότι θα φύγει σίγουρα. Εννοείται ότι για κανένα προπονητή δεν είναι καλό, δεν θέλει να βλέπει παίκτες του να φεύγουν εκτός κι αν το ζητήσουν εκείνοι".

Για το αν είναι σίγουρος ότι δεν θα φύγει άλλος παίκτης: "Ποιος μπορεί να το πει αυτό; Μπορεί αύριο κάποιος να έρθει και να μας ζητήσει να αποχωρήσει".

Πεδουλάκης: "Μας βγαίνουν κακές συνήθειες"

Θετικά και αρνητικά σημεία της παρουσίας του Περιστερίου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Συγκεκριμένα, είπε: "Δείξαμε σήμερα διάθεση και κάναμε προσπάθεια. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς στο τέλος. Στα τελευταία λεπτά, όμως, δείξαμε ότι μας έλειπε ένας έμπειρος γκαρντ. Όσο περνά ο καιρός μας βγαίνουν οι κακές συνήθειες, αλλά πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ