STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Το ταμείο στο τέλος"

Μαρκόπουλος: "Το ταμείο στο τέλος"
INTIME SPORTS

Η νίκη στην Πάτρα επί του Απόλλωνα σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο δίνει χρόνο στον Κόροιβο, ενώ ο Θανάσης Παπαχατζής στάθηκε στην πίεση και το άγχος που είχανε οι παίκτες του στον δρόμο για τη νίκη.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος αν και ικανοποιημένος για τη νίκη του Κόροιβου Αμαλιάδας επί του Απόλλωνα στην Πάτρα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, ενώ ο Θανάσης Παπαχατζής στάθηκε στο τι στοίχισε στους παίκτες του. Κι από πλευράς παικτών ο Χάρις Ντάρελ αναφέρθηκε στην φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστή που έκρινε το παιχνίδι ενώ σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τομέας των ριμπάουντ.

Ο προπονητής του Κόροιβου, Χάρης Μαρκόπουλος, δήλωσε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες που θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι ακόμα ανέτοιμες και είχαν και βασικές απουσίες. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και νομίζω ότι μέχρι το 38 το ελέγξαμε όμως ο Απόλλωνας στο τέλος πέτυχε πολύ μεγάλα σουτ και αυτό του έδωσε τη δυνατότητα να μας ισοφαρίσει και το παιχνίδι να κριθεί στο καλάθι. Για εμάς αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα απλά μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Το ταμείο μας σίγουρα θα το κάνουμε στο τέλος. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς και για εμάς αλλά και για τον Απόλλωνα. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κόουτς Παπαχατζή καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και δύναμη και κουράγιο".

Κι όσο για τον Χάρις Ντάρελ ο Αμερικανός του Κοροίβου τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε τον πρώτο λόγο όμως οι παίκτες του Απόλλωνα έβρισκαν πάντα τη λύση και επέστρεφαν στο παιχνίδι. Όσο για την τελευταία επίθεση που μας χάρισε και τη νίκη, πιστεύω ότι βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο και έδωσα τα πάντα για να σκοράρω πριν εκπνεύσει ο χρόνος. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε μια νίκη και κόντρα στον Απόλλωνα θέλαμε να συγκροτηθούμε για να φτάσουμε στην πρώτη μας επικράτηση και τα καταφέραμε".

Παπαχατζής: "Η απουσία του Γουντς μας στοίχισε"

Μαρκόπουλος: "Το ταμείο στο τέλος"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στον κόουτς Μαρκόπουλο και τον Κόροιβο για τη νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ανεξήγητα είχαμε μεγάλη πίεση και άγχος για να κερδίσουμε γιατί το θέλαμε πολύ. Πιστεύω ότι το άγχος μας λειτούργησε ανασταλτικά με αποτέλεσμα να κάνουμε αστεία λάθη στο ξεκίνημα, τη στιγμή που η άμυνα μας ήταν πολύ καλή. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, είχαμε κακή εικόνα στην επίθεση και αυτό δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό. Στο τέλος όμως, όταν η ομάδα μας δεν είχε τίποτα να χάσει έβαλε τα σουτ, που δεν έβαζε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε στην ισοφάριση. Αυτό δείχνει και τις μεγάλες δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα και πιστεύω να φανούν και στη συνέχεια.

Αυτό το παιχνίδι ήταν μια εμπειρία για την ομάδα μου για να ξέρουμε πως να διαχειριστούμε την πίεση του «πρέπει να κερδίσουμε» έτσι ώστε ψυχολογικά να είμαστε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Και στα δυο παιχνίδια χάσαμε απο τα ριμπάουντ εάν δούμε ψυχρά τους αριθμούς. Η απουσία του Γουντς μας στοίχισε χωρίς αυτο να αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο Γουντς ήθελε να αγωνιστεί και σήμερα αλλά δεν το ρισκάραμε γιατί και ο παίκτης δεν θα μπορούσε να προσφέρει και εμείς θα τον βάζαμε σε μια διαδικασία να τραυματιστεί περισσότερο. Ελπίζω τουλάχιστον να τον έχουμε κοντά μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Ο Βασίλης Νιφόρας είχε μια μεγάλη ατυχία στην τελευταία προπόνηση και έλειψε και αυτός από το παιχνίδι με τον Κόροιβο".

Ο Παπαχατζής ρωτήθηκε και για την απόδοση του Πέτι Πέρι και δήλωσε: " Σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθεί. Ο ρόλος του είναι να σκοράρει μπορεί να μην έχει καλή απόδοση μέχρι στιγμής όμως προσπαθεί να κάνει αυτό για το οποίο ήρθε".

Τέλος ο πλέι μέικερ της ομάδας της Πάτρας, Δημήτρης Βεργίνης, σημείωσε: " Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττα και εμείς θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρώτη μας νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, δεν μπήκαμε δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό είχαμε χαμηλό σκορ στην επίθεση. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα ριμπάουντ και προσπαθούσαμε να καλύψουμε το κενό των Γουντς και Νιφόρα που είναι τραυματίες αλλά ήταν αρκετά δύσκολο. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά αλλά όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στην τελευταία φάση, όλα μπορούν να γίνουν και τελικά ο Κόροιβος ήταν αυτός που πήρε τη νίκη.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα για αυτό και θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι. Το Σάββατο θα υποδεχτούμε τον Κολοσσό στην έδρα μας και χωρίς πίεση πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ