STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Συγκεντρωμένοι σε μια δύσκολη έδρα"

Μαρκόπουλος: "Συγκεντρωμένοι σε μια δύσκολη έδρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο ότι οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σωστά στον εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα. Φλεβαράκης: "Ηταν σε πολύ κατάσταση ο ΠΑΟΚ"

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφορικά με την νίκη κόντρα στα Τρίκαλα . Συγκεκριμένα ο Ελληνας κόουτς είπε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που είχαν σε αυτήν την δύσκολη έδρα και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στην νίκη. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα να τρέξει, έπρεπε να μην τους αφήσουμε να φτάσουν κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως.

Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι όταν η ομάδα ξέφυγε κάποια στιγμή με 17 πόντους, χαλάρωσε, χάθηκαν δύο-τρία εύκολα σουτ και επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων, εμείς συνεχίζουμε τον στόχο που έχουμε βάλει".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε βοήθειες από διάφορους παίκτες: " Είναι παίκτες της ομάδας. Ανάλογα με το παιχνίδι τους βγαίνουν και οι επιλογές. Ο Κλάντον ήταν πραγματικά καλός σε άμυνα και επίθεση για το διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε και είχε δέσιμο με τους συμπαίκτες του. Ολοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και όλοι προπονούνται για να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα".

Ο πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Κώστας Κακαρούδης τόνισε: " Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που είναι αθλητική και που πιέζει σε όλο το γήπεδο που είχε αρκετό κόσμο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην πίεση τους, διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ο Σοφοκλής έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι που μπορεί να μην σκόραρε αλλά βοήθησε στην όλη λειτουργία της ομάδας. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι η πέμπτη θέση".

Φλεβαράκης: "Ηταν σε πολύ κατάσταση ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστα Φλεβαράκης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμιά σχέση με την εικόνα που παρουσίασε τις τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα ανέφερε: " Νομίζω ότι για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Εκανα μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Αλλά πιστεύω πως όταν ο ΠΑΟΚ είναι σε μια κατάσταση όπως ήταν σήμερα, για ομάδες του δικού μας επιπέδου είναι δύσκολα, πάρα την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων εβδομάδων.

Ολοι οι παίκτες του ήταν έτοιμοι ακόμα και αυτοί που μπήκαν από τον πάγκο, στα μεγάλα σουτ. Νομίζω ότι ακόμα και όταν φτάσαμε στους πέντε πόντους με υπερπροσπάθεια, εκεί πέτυχαν μεγάλα σουτ που τους βοήθησαν να ξεφύγουν. Εμείς σίγουρα είμαστε σε μια κατάσταση που ό,τι θέλαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια, αυτό ισχύει και τώρα. Πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα δεν υπάρχει κανένα εύκολο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να θεωρείται δεδομένο. Οι απουσίες μας επηρέασαν αρκετά, δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν. Πρέπει με ομαδικό τρόπο να καλύψουμε τα κενά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων και στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Εμείς συνεχίζουμε".

Ο φόργουορντ των Τρικάλων, Χόρντουρ Βίλιαμσον υπογράμμισε: " Παλέψαμε όπως πάντα κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά plays στο τέλος και μας τιμώρησε για τα δικά μας λάθη. Η ομάδα που παίξαμε ήταν πολύ ακριβή και τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, μέσω αυτού είμαι αισιόδοξος για τα εναπομείναντα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ