STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα"

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην βελτίωση που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό. Καστρίτης: "Τρομερή διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο".

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα καλός στο δεύτερο ημίχρονο (κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο) στο αμυντικό κομμάτι και αυτή η αλλαγή εικόνας του "Δικεφάλου" στον συγκεκριμένο τομέα σχολιάστηκε από τον Σούλη Μαρκόπουλο μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Αρκαδικό.

Συγκεκριμένα είπε: " Ευχαριστώ τον κόουτς (σ.σ. Καστρίτη) για τα καλά λόγια του για την ομάδα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε όπως θα θέλαμε να παίζουμε. Ξέραμε πως ο Αρκαδικός έχει καλά ποστοστά στα τρίποντα. Δύο τρίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα τον βοήθησαν και εμείς μετά είχαμε ένα στρεσάρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα και μετά βγήκαν εύκολα καλάθια. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, θα πάμε εκεί για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Για τα μηδέν κλεψίματα στο πρώτο ημίχρονο: " Δίχως διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Αν δεν παίξεις δυνατά, δεν θα φέρεις αποτελέσματα. Ηταν και τεχνικό το θέμα όμως γιατί στο πρώτο ημίχρνο ήμασταν δύο βήματα πιο πίσω στην άμυνα. Ετσι ο Αρκαδικός βρήκε τα σουτ και μας πήρε επιθετικά ριμπάιουντ".

Για την υπεροχή του Αρκαδικού στα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και για την βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: " Είναι θέμα ενέργειας και πρέπει να έχεις διάθεση για να κερδίσεις τα ριμπάουντ. Πολλές φορές η στατιστική δεν αντικατροπτίζει την εικόνα στα ριμπάουντ γιατί μπορεί μια ομάδα να πάρει τρία ριμπάουντ σε μια φάση".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο τρίτο δεκάλεπτο: " Μακάρι να παίζουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Θα θέλαμε να συμβαίνει αυτό".

Για την ενίσχυση και για τις θέσεις που θα "κοιτάξει" ο ΠΑΟΚ για παίκτη: " Ο,τι κι αν συμβεί, θα γίνει ανακοίνωση. Αν πω εγώ σε ποιες θέσεις θέλουμε παίκτη, μετά ο παίκτης του ΠΑΟΚ πως θα ένωθε;".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Λιάπης τόνισε: " Ο Αρκαδικός είναι μια καλή ομάδα. Εμείς δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο ματς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο διαγράψαμε ό,τι έγινε. Αυτή είναι η έδρα μας, αυτό είναι το σπίτι μας και δεν πρέπει σε κανέναν να δίνούμε ούτε ένα δευτερόλεπτο να θεωρήσει πως μπορεί να κερδίσει εδώ. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλή άμυνα, με τέτοια άμυνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στην πρόκριση στο Eurocup και αν το πιστεύουν στον ΠΑΟΚ: " Το πιστεύουμε, είναι στο χέρι μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μπαίνουμε, παίζουμε και συνεχίζουμε".

Καστρίτης: "Δύο διαφορετικά πρόσωπα ο Αρκαδικός..."

Μαρκόπουλος: "Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα"
INTIME SPORTS

Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την δίκαια επικράτηση. Δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώρο ημίχρονο είμαστε ευχαριστημένοι. Είχαμε τρομερή διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Αν θυμάμαι καλά ο ΠΑΟΚ είχε μηδέν κλεψίματα και μηδέν αιφνιδιασμούς στο πρώτο ημίχρονο και τελείωσε το ματς με επτά κλεψίματα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο και μας πίεσε. Μετά είχε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστεί την διαφορά. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

Ο αρχηγός του Αρκαδικού, Αβραάμ Καλλινικίδης είπε: " Μπράβο στον ΠΑΟΚ, του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Ηρθαμε εδώ για να πατήσουμε πάνω στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, στην κούραση αλλά και στο άγχος που μπορεί να του προκαλούσαμε. Ο ΠΑΟΚ είχε εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο, μας διέλυσε επιθετικά και αμυντικά και εμείς μειίναμε στα αποδυτήρια. Το ματς δεν τελείωνει στο 20' αλλά στο 40'. Ηταν ένα μάθημα για εμάς, ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε για την συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ