STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Να αποφασίσουν τα κριτήρια οι διαιτητές"

Μαρκόπουλος: "Να αποφασίσουν τα κριτήρια οι διαιτητές"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στα σφυρίγματα των διαιτητών, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τη μαχητικότητα των παικτών του.

Ο Άρης έκανε το 1-1 στη σειρά των μικρών τελικών της Basket League, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τόσο την έδρα του,μ όσο και την εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε αρχικά: " Συγχαρητήηρια στον Άρη για τη νίκη του. Εμείς δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε παρά το ότι είχαμε μία διαφορά τεσσάρων πόντων. Γέμισαν οι ψηλοί μας με φάουλ και έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα δούμε τα λάθη μας και θα κοιτάξουμε να πάρουμε και πάλι το προβάδισμα στην σειρά".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα 29 τρίποντα και την αστοχία των παικτών του είπε: " Όταν δεν είσαι δυνατός στην ρακέτα σου και παίζοντας με διαφορετικά σχήματα που δεν έχεις παίξει όλη την χρονιά φθάσαμε να δεχθούμε 92 πόντους".

Για το αν είχε παράπονα από τους διαιτητές: " Ναι είχα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας πούνε οι διαιτητές πως σφυρίζουν. Πέφτουν κορμιά και δεν σφυρίζουτνε και το αντίθετο. Εμείς δεχθήκαμε εύκολα φάουλ στους ψηλούς μας".

Για το τι έγινε μετά την λήξη με τον Δημήτρη Πρίφτη αρκέστηκε να πει: " Είναι μεταξύ μας".

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε ότι " πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για το καλό και σωστό παιχνίδι του αλλά και να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό μας τιμ. Βλέποντας την στατιστική δεν σουτάραμε πολλά τρίποντα και είχαμε 60% στα δίποντα και δεν μπορώ να καταλάνβω πως πήγε τόσο κλειστό το παιχνίδλ. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ το Σάββατο θα πρέπει να πάει το παιχνίδι στους 60-70 πόντους και να διορθώσουμε την τελευταία περίοδο που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στην τελευταία περίοδο όπου είχαμε προηγηθεί και με 15 πόντους και έγινε κλειστό το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσω και πάλι συγχαρητήγρια στην ομάδα μου για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε".

Για το αν η εικόνα του τελευταίου δεκαλέπτου έχει να κάνει με την κούραση, δήλωσε: " Σίγουρα υπάρχουνε παράγοντες που μας επηρεάζουνε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε συνηθίσει να παίζουμε μπροστά σε 6.000 φιλάθλους μας και όχι σε άδειο γήπεδο. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε συμπαγής ομάδα και είναι σημαντικό αυτό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ μείωσε την διαφορά των 14 πόντων στον πόντο σημείωσε: " Είναι θέμα συγκέντρωσης. Ίσως πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε για αυτό και θα πρέπει να το διορθώσουμε".

Πρίφτης: "Ένταση της στιγμής"

Μαρκόπουλος: "Να αποφασίσουν τα κριτήρια οι διαιτητές"
INTIME SPORTS

Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: " Έγινε ένα θεαματικότερο παιχνίδι από την Πυλαία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και είναι σμαντικό ότι έγινε το 1-1 και προς έκπληξή μου με τέτοιο υψηλό σκορ. Θα πρέπει όμως να κινηθούμε σε χαμηλότερα σκορ για να κερδίσουμε την σειρά. Έχει γίνει απλώς το 1-1 και θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι απομονώντας τα συναισθήματά μας", για να προσθέσει σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Νέιμικ: " Είναι ερωτηματικό. Μου είπε ότι είναι καλύτερα από ότι ήταν στην Πυλαία. Τον είδα στο ζέσταμα και αποφάσισα να μην τον βάλω. Για μας είναι μεγάλη απώλεια αλλά και ο Αντεγκμπόγιε για τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και την σειρά και είναι μεγαλύτερη απώλεια γιατί στην περιφέρεια ελέγχεται η σειρά".

Για το τάιμ άουτ στο 80-68 δήλωσε: " Για να ξεκουραστούν οι παίκτες".

Για το άδειο γήπεδο υπογράμμισε: " Είναι άχαρο. Εμείς παίζουμε για τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι στο γήπεδο και να είναι κόσμιος αλλά είναι μεγάλη συζήτηση".

Για το τι έγινε μετά την λήξη με τον Σούλη Μαρκόπουλο σημείωσε: " Είναι εντάσεις της στιγμής και έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς".

Για την πορεία της σειράς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: " Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου άσχετα από το αποτέλεσμα αυτής της σειράς των playoffs γιατί οι παίκτες έχουνε κάνει πολύ καλή δουλειά και ανώτερη των προσδοκιών. Είμαστε εδώ και πάμε για το καλύτερο".

Τέλος, ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς είπε: " Σήμερα δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε ξαν παίξουμε. Όπως παίξαμε στο παιχνίδι στην έδρα μας. Ήμασταν κακοί ειδικά στην άμυνα όπου δεχθήκαμε 92 πόντους. Θα πρέπει να το δούμε και να βλετιωθούμε. Η σειρά πάει και πάλι στην έδρα μας όπου θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για να το κερδίσουμε.Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη", ενώ για την εξέλιξη του παιχνιδιού τόνισε: " Ο Άρης έπαιξε γρήγορα, άνοιξε την άμυνά μας, δεν ανταποκριθήκαμε και δεχθήκαμε 92 πόντους".

Όσον αφορά την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα δήλωσε: " Ήθελε παραπάνω συγκέντρωση αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλει περισσότερη συγκέντρωση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ