STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δεν υπάρχει σεβασμός στον Σχορτσανίτη"

Μαρκόπουλος: "Δεν υπάρχει σεβασμός στον Σχορτσανίτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την τιμωρία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ενώ αναφέρθηκε στην νίκη απέναντι στην Καβάλα αλλά και στα ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ

Ευχαριστημένος από την συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς με την Καβάλα ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος ο οποίος μίλησε για την τιμωρία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (δεν έπαιξε απέναντι στην Καβάλα γιατί τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τις δύο τεχνικές ποινές και την αποβολή του στο ματς με τον Κόροιβο) από τον Αθλητικό Δικαστή αλλά και για τα παιχνίδια των πλέι οφ με την ΑΕΚ.

Για την νίκη απέναντι στην Καβάλα: " Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε μεγάλη προσοχή. Και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα του αγώνα και έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και στη διάρκεια του αγώνα. Δεν αφήσαμε περιθώρια στην Καβάλα να αντιδράσει, είχαμε συγκέντρωση γιατί όσο καλός κι αν είσαι, αν δεν δώσεις ανάλογη συγκέντρωση μπορεί να βρεθείς προς εκπλήξεως. Ακόμη κι όταν μείωσαν οι αντίπαλοί μας στους έξι πόντους, οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και τελείωσε το παιχνίδι αρκετά εύκολα. Εύχομαι στην Καβάλα να επανέλθει πολύ γρήγορα στην Α1 γιατί μειώνονται οι ομάδες από την Βόρεια Ελλάδα".

Για την τιμωρία Σοφοκλή Σχορτσανίτη από τον Αθλητικό Δικαστή: " Εγώ δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτός που θα κρίνει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, αλλά πρέπει να πω ότι βλέπουμε να μην υπάρχει σεβασμός στην αντιμετώπιση προς τον Σοφοκλή μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας παίκτης με πολύ δυνατό κορμί, έτσι παίζει, έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Είναι τιμή για εμάς που τον έχουμε στην ομάδα μας, τον γνωρίζουν όλοι και δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα δυναμόμετρο για έναν παίκτη που λόγω της φυσικής του δύναμης έτσι παίζει. Φυσικά και δεν θέλουμε να υπάρχουν αντιδράσεις των παικτών, δεν τις επικροτούμε, αλλά θέλουμε να υπάρχει σεβασμός προς τον Σοφοκλή και προς όλους τους παίκτες μας. Αυτό είναι το παράπονό μου και το λέω για πρώτη φορά. Δεν έχω μιλήσει όλη την χρονιά για αυτό".

Για τα παιχνίδια των πλέι οφ με την ΑΕΚ: " Παίζουμε με πολύ καλή ομάδα που έχει ένα δυνατό ρόστερ, με καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το πρώτο παιχνίδι σε αυτές τις σειρές είναι πάντα σημαντικό, μπορεί αν υπάρχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού, παρόλο που οι ομάδες γνωρίζονται καλά. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ, είναι η ψυχολογία, πρέπει να είσαι δυνατός και στο παιχνίδι και παντού".

Βασιλειάδης: "Δεν έχει τελειώσει κάτι, τώρα αρχίζουν τα ωραία"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης τόνισε: " Ήταν το μίνιμουμ για εμάς η πέμπτη θέση και ξεκινήσαμε στην αρχή με στόχο την τρίτη θέση. Δεν τα καταφέραμε αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Είναι σημαντικά τα πλέι οφ και τώρα ξεκινούν τα ωραία παιχνίδια. Στα τελευταία ματς η ομάδα τρέχει περισσότερο στο γήπεδο και βάζει ωραία καλάθια. Στα πλέι οφ θα έχουμε και τον Σοφοκλή", ενώ αναφορικά με τις προτάσεις που είχε: " Υπήρχαν προτάσεις από ομάδες. Μιλήσαμε με τον ΠΑΟΚ που με έχει βοηθήσει τόσο πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω τώρα την ομάδα. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί θα τελειώσουμε την σεζόν".

Τέπιτς: "Ανυπομονούμε για τα πλέι οφ"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιλένκο Τέπιτς ανέφερε: " Ηταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς περιμέναμε να χάσει η Κηφισιά για να πάρουμε την πέμπτη θέση. Αυτός ήταν ο μίνιμουμ στόχος στην κανονική περίοδο και τώρα θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Η Καβάλα έδωσε μεγάλη μάχη και λυπάμαι που υποβιβάζεται. Εύχομαι να επιστρέψει την επόμενη σεζόν. Εμείς ανυπομονούμε για το ξεκίνημα των πλέι οφ".

Για τους αγώνες με την ΑΕΚ: " Μπαίνουμε στα πλέι οφ με φουλ ρόστερ και χωρίς τραυματισμούς όπως είχαμε κατά την διάρκεια της σεζόν. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα αλλά έχουμε την ποιότητα που χρειαζόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση".

Γιατζόγλου: "Όλοι φταίμε"!

Ο Στιβ Γιατζόγλου επεσήμανε πως " σήμερα ο μόνος που μου φαίνεται πως ήθελε να κερδίσει το μάτς ήμουν εγώ. Οι παίκτες μου έκαναν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας στην άμυνα. Το πανηγύρι βέβαια είχε τελειώσει φυσικά τι να λέμε. Για μένα σημαντικό είναι το ότι δειπνήσαμε με τον πρόεδρο και μου είπε πως του χρόνου στην Α2 θα είναι παρούσα η Καβάλα. Για μένα είναι νόημα η δήλωση του πως το γεγονός πως όλοι φταίμε! Δεν είναι στιγμή για κριτική, αλλά η πόλη να αγκαλιάσει την ομάδα. Άλλες ομάδες υποβιβάζονται και διαλύονται", ενώ τέλος ο Σωκράτης Γκέλιος είπε:

" Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και καλή επιτυχία στα πλεύ οφ. 'Όσο για μας ήταν μία πολύ δύσκολη για μας, αφού είχαμε υποβιβαστεί και μαθηματικά. Δουλέψαμε όλη τη βδομάδα για τον ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά ήταν δύσκολα. Το συναισθηματικό φορτίο ήταν μεγάλο. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που όλη τη χρονιά ήταν κοντά μας και ακόμη σε στιγμές που δεν τα πηγαίναμε καλά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ