STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Πάθος και συγκέντρωση"

Μανωλόπουλος: "Πάθος και συγκέντρωση"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στο πάθος και τη συγκέντρωση των παικτών του στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ ενώ εξήγησε ότι περιμένει διαφορετικό παιχνίδι την προσεχή Πέμπτη (28/05).

Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs με τον ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε πως η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε ενέργεια στην επίθεση των "πράσινων".

Αρχικά ο κόουτς των "πράσινων" δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πα πολύ καλή ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ και πάρα πολύ καλό προπονητή. Όσους παίκτες είχαμε στο παρκέ στις προπονήσεις, δούλεψαν πάρα πολύ καλά και τους ευχαριστώ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την άμυνά μας, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε πάθος και συγκέντρωση. Η άμυνά μας ήτα αυτή που μας έδωσε ενέργεια και στην επίθεση. Σε κάθε ματς πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και επίσης πρέπει να βελτιώσουμε το passing game μας".

Αναφορικά με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανέφερε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Παππά που εδώ και δυόμιση εβδομάδες, από την ημέρα που έφυγε ο κ. Ιβάνοβιτς με έχει βοηθήσει πάρα πολύ καθώς ήμασταν μόνοι μας. Επίσης θέλω να καλωσορίσω τον Άρη Λυκογιάννη. Δεν τον γνώριζα πριν, αλλά μέσα από το σκάουτινγκ έβλεπα πως πάντα έκανε πολύ καλή δουλειά και πως είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Γι αυτό και ήθελα να συνεργαστούμε".

Σχετικά με το παιχνίδι της Πέμπτης (28/05) τόνισε: "Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος την Πέμπτη. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς. Εμείς θα έχουμε τον κόσμο μας που μας δίνει ενέργεια και θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αποψινό αγώνα.. Κάναμε το 1-0. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο ΝτεΜάρκους Νέλσον: "Ήταν ένα πιο δύσκολο παιχνίδι απ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Η πίεσή μας στην άμυνα, οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε πολλά λάθη, ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Και μπορέσαμε αξιοποιήσουμε αυτά τα λάθη σε εύκολα καλάθια και να ανοίξουμε τη διαφορά".

Μαρκόπουλος: "Έτσι άνοιξε η διαφορά"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο ανταγωνιστικός στον δεύτερο ημιτελικό: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Έπαιξε πολύ δυνατά, στα όρια του φάουλ πολλές φορές με αποτέλεσμα να μην αντέξει η ομάδα μας σε αυτήν την πίεση. Είχαμε δύο πολύ κακά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν δεχθήκαμε καλάθι σε έξι συνεχόμενες επιθέσεις και στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν και πάλι δε μπορούσαμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, κάνοντας συνέχεια λάθη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την Πέμπτη. Κάναμε λάθη, ο Παναθηναϊκός έτρεξε, βρήκε εύκολα τρίποντα και τα έβαλε και άνοιξε τη διαφορά".

Ο Τζέιμς Όντουμ ανέφερε από την πλευρά των παικτών: "Παίξαμε το παιχνίδι μας σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίζεις το ίδιο συγκεντρωμένα για 40 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεσή του και μας οδήγησε σε πάρα πολλά λάθη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ