STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους"

Μανωλόπουλος: "Οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπενθύμισε ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις δυο νίκες και εξήγησε ότι οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν ως το τέλος τη σειρά με τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των τελικών της Basket League αφού δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες μετά το 69-76 από τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναγνώρισε το δύσκολο του πράγματος, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι "πράσινοι" οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα στη συνέχεια της σειράς και να διεκδικήσουν το καλύτερο.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού εξήγησε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Όσον αφορά εμάς, θεωρώ ότι οι παίκτες μου έδωσαν και τη ψυχή τους, έπαιξαν σκληρά, προσπάθησαν και δεν τα παράτησαν. Θεωρώ ότι κάποιες λεπτομέρειες που ήταν ίσως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης ή κούρασης, δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη. Απόψε θέλαμε να κάνουμε κάποια πράγματα, κάποια τα πετύχαμε, άλλα όχι. Θέλαμε να τρέξουμε στο γήπεδό μας και να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια, όμως δεν τα καταφέραμε. Η σειρά είναι στον 2-0, εμείς όμως οφείλουμε πρώτα για τον Παναθηναϊκό και μετά για τους εαυτούς μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως το πρωτάθλημα δεν τελειώνει στις δυο νίκες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ