STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Να ενταχθούν στη νοοτροπία"

Μανωλόπουλος: "Να ενταχθούν στη νοοτροπία"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στην ανάγκη για ενσωμάτωση των νέων παικτών στη λογική του Παναθηναϊκού, με τον Άρη Λυκογιάννη να μην σχολιάζει τα περί παραμονής του στον πάγκο του Κολοσσού.

Η νίκη επί του Κολοσσού έφερε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των πλέι οφ, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να στέκεται στην ανάγκη για άμεση ένταξη των νεοαποκτηθέντων παικτών, στο ροτέισον της ομάδας.

" Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Κολοσσό γιατί φέτος έπαιξαν πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, παρά τα προβλήματα του Κολοσσού ο αντίπαλός μας έπαιξε καλό μπάσκετ", δήλωσε αρχικά ο 45χρονος προπονητής, για να προσθέσει:

" Εμείς είχαμε ευκαιρία να δώσουμε χρόνο στους καινούριους παίκτες και να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην νοοτροπία της ομάδας. Δεν είναι καθόλου εύκολο να γίνει αυτό στο τέλος της περιόδου. Ο σημερινός αγώνας ήταν καλή ευκαιρία. Όπως κάναμε και με τον Λούντζη και τον Παπαγιάννη. Έπαιξαν καλά, έκαναν αυτά που ζητήσαμε και νομίζω ότι ξεχώρισαν".

Από την πλευρά του ο Ντι Τζέι Κούπερ είπε: " Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν απογοητευμένοι από την ήττα μας στη Ρόδο, αλλά ευτυχώς βγήκαμε στο παρκέ και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε".

Λυκογιάννης: "Καλό καλοκαίρι"

Ο Άης Λυκογιάννης δεν θέλησε να μιλήσει για το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Κολοσσού, την ώρα που ευχήθηκε... καλό καλοκαίρι στον κόσμο. " Βάσει του ρόστερ που ήρθε σήμερα στο ΟΑΚΑ, επί τους ουσίας χωρίς πεντάρι, είχαμε μια ικανοποιητική εικόνα. Παίξαμε με σχήματα που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Παρ όλα αυτά παίξαμε… διασκεδάζοντας. Τελειώσαμε τις υποχρεώσεις. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και καλό καλοκαίρι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "θαλασσί".

Τέλος, ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: " Δεδομένων των απουσιών που είχαμε παίξαμε πολύ καλύτερα από τις προσδοκίες μας. Καταφέραμε να δείξουμε το μπάσκετ που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν και με πολλά προβλήματα. Όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και όσο μπορούσαμε κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Ήταν μια φοβερή χρονιά για εμάς. Θεωρώ ότι αγγίξαμε το ταβάνι μας. Είχαμε καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, διοικητική σταθερότητα και προπονητικό πλάνο. Γι αυτό δεν κάναμε αγωνιστική κοιλιά μέσα στη σεζόν. Πήραμε τη θέση που μας αξίζει, έχοντας παίξει όμορφο μπάσκετ και αναδεικνύοντας νέα παιδιά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και… καλό καλοκαίρι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ