STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυκογιάννης: "Είχαμε ιδανική επιθετική λειτουργία"

Λυκογιάννης: "Είχαμε ιδανική επιθετική λειτουργία"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην ιδανική επιθετική λειτουργία της ομάδας του και εκθείασε την απόδοση του Λαρεντζάκη. Σκουρτόπουλος: "Φαίνεται ότι έχουν γίνει κάποια λάθη και δεν είναι τελικά αυτό που περιμέναμε".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Κολοσσός Ρόδου - Ρέθυμνο, οι προπονητές, αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι νίκησαν με 80-67.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε: "Εγώ να ξεκινήσω εκφράζοντας τα συλλυπητήριά μου στον Θανάση για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του και να ευχηθώ στον Καμπερίδη να γυρίσει υγιής στα γήπεδα. Όσον αφορά το παιχνίδι, συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν μία μεγάλη νίκη. Μας βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά και η αξία της είναι μεγάλη, λόγω της ποιότητας του αντιπάλου.

Είχαμε κίνητρο σήμερα και όλοι όσοι έπαιξαν ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Το παιχνίδι μας πήγε πολύ καλά. Είχαμε ιδανική επιθετική λειτουργία, όπως το ασύλληπτο νούμερο των 24 ασίστ, ενώ και στην άμυνα πήγαμε πολύ καλά. Γνωρίζαμε ότι ήταν κρίσιμο ματς αυτό γιατί το πρόγραμμά είναι πολύ δύσκολο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή και μετά τη νίκη αυτή, αναπνέουμε καλύτερα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, γι’ αυτό επιμονή και υπομονή απ’ όλους".

Για τον Λαρεντζάκη: "Ο Γιαννούλης ήταν το πρώτος που έκλεισε στην ομάδα. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί ήταν ο μόνος που δεν χρειάστηκε να μιλήσω πολύ μαζί του. Ήξερε πολύ καλά τι ήθελε να κάνει τη φετινή σεζόν. Ήθελε να εμπιστεύεται την ομάδα που θα πάει, να τον εμπιστεύεται ο προπονητής και να έχει χρόνο συμμετοχής. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τον παίκτη. Αν δουλέψει και εγκεφαλικά είναι συγκεντρωμένος, έχει να δώσει πολλά πράγματα".

Οικονομόπουλος: "Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του Κολοσσού, Κώστας Οικονομόπουλος: "Εγώ θέλω να σταθώ στην πολύ καλή αρχή που κάναμε στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, με καλή άμυνα και ενέργεια. Αυτό μας βοήθησε να κρατήσουμε μία καλή διαφορά που δεν χάσαμε, ενώ βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στη διάρκεια του παιχνιδιού που μας κράτησαν σε μία διαφορά ασφαλείας. Περαστικά στον Μιχάλη Καμπερίδη. Εμείς, έχουμε μία δύσκολη συνέχεια με Πάτρα εκτός και Παναθηναϊκό εκτός. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και ελπίζουμε για το καλύτερο".

Σκουρτόπουλος: "Έχουν γίνει κάποια λάθη και δεν είναι τελικά αυτό που περιμέναμε"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σχολίασε: "Συγχαρητήρια στη Ρόδο που έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ότι λειτούργησε σαν ομάδα, σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες. Αυτό τη βοήθησε να έχει έναν αέρα στο σκορ και παρότι φτάσαμε τη διαφορά στους 4-5 πόντους, στην ουσία δεν πλησιάσαμε αρκετά. Όσον αφορά την ομάδα μου, έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Ίσως χρειαζόμαστε κάποιες αλλαγές. Φαίνεται ότι έχουν γίνει κάποια λάθη και δεν είναι τελικά αυτό που περιμέναμε. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει.

Πέρα από το αποτέλεσμα το χειρότερο απ’ όλα είναι η απώλεια του Μιχάλη Καμπερίδη, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά μάλλον αυτή τελείωσε για εκείνον. Η πρώτη εκτίμηση είναι ρήξη χιαστού και είναι πολύ κρίμα. Είναι δανεικός από την ΑΕΚ, έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και ανταποκρίνεται σε ό,τι λέμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και στην ομάδα".

Γιαννόπουλος: "Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα"

Ο παίκτης του Ρεθύμνου, Χάρης Γιαννόπουλος, επεσήμανε: "Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, το σκορ τα λέει όλα. Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα και μία ομάδα με τους στόχους τους δικούς μας και την προϊστορία της, αν και μικρή, δεν μπορεί να παίζει τέτοια άμυνα αν θέλει να ελπίζει σε κάτι στο πρωτάθλημα.

Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να έχει έναν περίπατο απέναντί μας. Από ‘κει και πέρα, το ματς χάθηκε καθαρά στην άμυνά μας. Ο Κολοσσός έκανε ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε σκληρά και να αλλάξουμε πολλά πράγματα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ