STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυκογιάννης: "Δεν πήγε στράφι ο χρόνος στο video"

Λυκογιάννης: "Δεν πήγε στράφι ο χρόνος στο video"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός υπερασπίστηκε την έδρα του απέναντι στον Κόροιβο (94-73), για να "πατήσει" πιο γερά στην πρώτη οκτάδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές.

Το Βενετόκλειο εξακολουθεί να αποτελεί τη δύναμη πυρός του Κολοσσού στο πρωτάθλημα, με τον Κόροιβο να προστίθεται στη λίστα των ομάδων που "λυγίζουν" στη Ρόδο. Οι "θαλασσί" του Άρη Λυκογιάννη πήραν με σχετική άνεση τους δύο βαθμούς της νίκης, με τον έμπειρο τεχνικό να επισημαίνει μετά το τέλος του αγώνα πως απέδωσε καρπούς ο χρόνος που χάλασε μαζί με τους παίκτες του στην ανάλυση των λαθών της ήττας από τα Τρίκαλα.

" Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα προετοιμασίας από άποψη ψυχολογίας. Στα τρία προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε τα δύο στο τελευταίο σουτ και είχαμε μία κακή εμφάνιση εδώ μέσα με το Λαύριο. Αυτά, ψυχολογικά μας είχαν επηρεάσει πάρα πολύ. Για την προετοιμασία μας δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ό,τι κάναμε σήμερα, έδειξε ότι καταλάβαμε και δεν σπαταλήσαμε άδικα τον πολύ χρόνο που χαραμίσαμε στο βίντεο. Και κάτι τελευταίο, το οποίο είναι προσωπικό. Σήμερα σίγουρα είχαμε όλοι πολλή πίεση. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε έναν προσωπικό μου φίλο και άνθρωπο του μπάσκετ, που περνάει μία πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή και η σημερινή νίκη, η δική μου, είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτόν. Δεν θέλω να πω το όνομά του, θα το καταλάβει. Ένας άνθρωπος που μου έχει δώσει πολλά και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι να φτάσω εδώ. Εύχομαι μέσα από αυτή τη μάχη που δίνει, να βγει πιο δυνατός. Καλή συνέχεια στον Χάρη και στην ομάδα του Κοροίβου", δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, με τον Γιάννη Γεωργαλλή να προσθέτει:

" Νομίζω κερδίσαμε δίκαια και το δείχνει και το τελικό σκορ αυτό. Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιάσαμε την εικόνα του πρώτου και αυτό είναι κάτι που μας προβλημάτισε. Κολλήσαμε κάπως στη ζώνη και θα το δουλέψουμε στη συνέχεια. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο ματς στην Καβάλα και ξέρουμε ότι παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη".

Μαρκόπουλος: "Δεν χωράει κριτική από το β' δεκάλεπτο κι έπειτα"

Λυκογιάννης: "Δεν πήγε στράφι ο χρόνος στο video"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πολύ καλή του εμφάνιση και σημερινή του νίκη. Εμείς νομίζω ότι δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να αναλύσουμε τί έγινε λάθος, να δούμε τα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε. Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι δεν χωράει κριτική, καθώς ο Κολοσσός πήρε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς. Είναι ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο πρωτάθλημα. Ένας μαραθώνιος που τα συναισθήματα αλλάζουν συνεχώς. Είμαστε εδώ να ανταπεξέλθουμε και σε αυτά τα αποτελέσματα", με τον Στέλιο Πουλιανίτη να υποστηρίζει:

" Καταρχήν συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήταν καλύτερος από εμάς, το ήθελε περισσότερο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αμυντικά δεν ήμασταν καλοί, ούτε επιθετικά. Αυτό οφείλεται στη συγκέντρωσή μας, ενώ ήταν και αρκετά εύστοχος και ο Κολοσσός. Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να κολλήσουμε σ’ αυτό. Να συνεχίσουμε και να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ