STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαρεντζάκης: "Να βγάζουμε ψυχή και πάθος"

Λαρεντζάκης: "Να βγάζουμε ψυχή και πάθος"

Την Δευτέρα (22/2, 17:00) το Λαύριο θα υποδεχθεί τον Κολοσσό και οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νίκος Μπάρλος, μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης.

Οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Νίκος Μπάρλος μίλησαν ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (22/2, 17:00), με το Λαύριο να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον ΕΣΑΚΕ (Κολοσσός Ρόδου):

"Να βγάζουμε ψυχή και πάθος

Γεια σας φίλοι μου

Ερχόμαστε από μεγάλη νίκη κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Σε εκείνο το ματς βγάλαμε τρομερή ενέργεια στο παρκέ τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγός για εμάς, όχι μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια, αλλά και στα εκτός. Όταν αγωνιζόμαστε μακριά από το γήπεδό μας δεν θα πρέπει να μπαίνουμε φοβισμένοι στο παρκέ, αλλά να βγάζουμε ψυχή και πάθος.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ δεν είχαμε πολλές μέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με το Λαύριο , αλλά από την άλλη αυτό είναι καλό γιατί οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε κρατούν σε μία εγρήγορση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Άχονεν εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν είναι σίγουρο αν θα τον έχουμε μαζί μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι το Λαύριο που έχει καλούς ξένους, παίζει πολύ καλά στην έδρα της και “καίγεται” για τη νίκη. Αλλά και εμείς από την πλευρά μας τη χρειαζόμαστε τη νίκη και τη θέλουμε. Αν παίξουμε παθιασμένα όπως με τον ΠΑΟΚ και βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στο παρκέ, τις μέρες αυτές, τότε πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιαννούλης"

Το blog του Νίκου Μπάρλου στον ΕΣΑΚΕ (Λαύριο):

"Το «πρέπει» είναι πολύ μεγάλο

Ήταν μία πολύ περίεργη εβδομάδα, με συνεχείς αναμετρήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων. Ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα ανταγωνιστικοί, ικανοποιώντας και τους εαυτούς μας αλλά και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Κι ένα ακόμη αυτό με το Ρέθυμνο, όπου θεωρώ ότι χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να πάρουμε ένα σημαντικό διπλό. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Σε ένα δευτερόλεπτο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα κι εκεί που γελάς να κλαίς ή τούμπαλιν. Η ομάδα πάντως δείχνει πως βελτιώνεται διαρκώς κι αυτό είναι το σημαντικό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη μάχη με τον Κολοσσό. Ένα ματς που το "πρέπει" είναι πολύ μεγάλο. Ίσως μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά καθώς η νίκη είναι κάτι παραπάνω από κομβική για τη συνέχεια. Το ότι έχουμε νικήσει τον αντίπαλο μας στην έδρα του δεν πρέπει να μας ξεγελάει αφού ο Κολοσσός είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε γήπεδο.

Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό που το γήπεδο ήταν γεμάτο πήραμε απίστευτη δύναμη. Περιμένω και τώρα από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ