STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαρεντζάκης: "Είχαμε αδειάσει ψυχολογικά και ενεργητικά"

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Άγγελος Τσαγκαράκης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 για τις νίκες των ομάδων τους στην 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η ΑΕΚ και η Κύμη έκαναν το καθήκον τους στην 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, αφού κέρδισαν τον ΓΣΛ/Φάρο και το Ρέθυμνο Cretan Kings αντίστοιχα. Οι πρωταγωνιστές των δύο ομάδων μίλησαν στους δημοσιογράφους του Sport24 Radio 103.3 για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Νίκο Συριώδη, εστιάζοντας σε όσα έγιναν σωστά προκειμένου να προκύψει το θετικό αποτέλεσμα.

Ο διεθνής γκαρντ της ΑΕΚ ανέφερε πως " είχαμε κάνει ένα κακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ενεργητικά και ψυχολογικά είχαμε αδειάσει. Έπρεπε να αντιδράσουμε, επειδή ξέραμε ότι ο Γυμναστικός καιγόταν να πάρει τη νίκη για την κατηγορία. Το ξέραμε. Το είχαμε πάθει και με τον Πανιώνιο. Γι' αυτό ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και ενεργητικοί μετά το πρώτο πεντάλεπτο και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Παίξαμε έτσι όπως έπρεπε να παίξουμε. Πιστεύω ότι είναι ευχαριστημένος ο προπονητής. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κάναμε όσα ζήτησε. Μετράει η νίκη. Τώρα θέλουμε άλλες 3-4 νίκες για να είμαστε τέταρτοι".

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Τσαγκαράκης σημείωσε με αφορμή τη νίκη της Κύμης επί του Ρεθύμνου Cretan Kings: " Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα,αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε. Πήραμε ένα ιστορικό αποτέλεσμα. Όταν λείπει ένας παίκτης πρέπει να δώσουν περισσότερα όλοι οι άλλοι και αυτό κάναμε. Όλη η ομάδα ήταν MVP σήμερα. Κάθε αγώνας είναι μια ξεχωριστή πρόκληση και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ