STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λάνγκφορντ: "Παίζει εξαιρετικά ο Τσόχλας"

Λάνγκφορντ: "Παίζει εξαιρετικά ο Τσόχλας"

Οι Κέβιν Λάνγκφορντ και Τομ Λίντεν έγραψαν στο blog τους στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση (27/4, 17:00), ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κολοσσό.

Για το ματς με την Κηφισιά, τον αγώνα με τον Κολοσσό αλλά και για τον Απόλλωνα Τσόχλα έγραψε ο Κέβιν Λάνγκφορντ στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ. Αναλυτικά η αναφορά του Αμερικανού φόργουορντ του ΠΑΟΚ:

"Γεια σας, είναι ώρα για ένα ακόμη blog, καθώς συνεχίζεται η σεζόν μας, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Μου φαινόταν πάντα αστείο το γεγονός ότι στο ΝΒΑ διεξάγονται 82 αγώνες και με κάποιον τρόπο ξεκινούν τα δικά τους πλέι οφ, λίγο πριν από τα δικά μας. Φαντάζομαι ότι θα είναι για πάντα ένα από τα μεγάλα μυστήρια της ζωής.

Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε με την Κηφισιά και κερδίσαμε ένα κλειστό παιχνίδι. Όποιος είδε το παιχνίδι ξέρει γιατί εξελίχθηκε με αυτό τον τρόπο, οπότε δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Απλά με παρηγορεί το γεγονός ότι η ομάδα μου ξέρει να ξεπεράσει τις αντιξοότητες και να κερδίσει. Ο Marc (Carter) και ο Apo (Τσόχλας) έκαναν πραγματικά μεγάλο παιχνίδι. Μιλώντας για τον Apo, πόσο καλός μπορεί να είναι αυτή την σεζόν; Εάν υπήρχε All Star Game αυτή την χρονιά, οπωσδήποτε θα έπρεπε να συμμετέχει σε αυτό.

Όχι μόνο επειδή παίζει εξαιρετικά, αλλά και γιατί έχει την καλύτερη γενειάδα στο πρωτάθλημα κατά την άποψή μου. Μετά τον αγώνα έμεινα στην Αθήνα μαζί με μερικούς φίλους. Περάσαμε καλά όπως πάντα. Τελικά ξόδεψα λίγο χρόνο στο Unicorn tattoo Studio, όπως τον παλιό καλό καιρό. Φάγαμε, ακούσαμε μουσική και έκανα ένα ακόμη μικρό τατουάζ. Ήταν κάτι που πραγματικά χρειαζόμουν. Ενώ γράφω αυτό το blog, ο Obi με κοιτά με θλιμμένο πρόσωπο. Είναι σε τιμωρία αυτή την στιγμή και προσπαθεί να με κάνει να νιώσω ένοχος, αλλά δεν είμαι χαζός. Ξέρω όλα αυτά τα κόλπα.

Επόμενος αντίπαλος ο Κολοσσός. Είναι ομάδα που παίζει καλά τελευταία. Και επειδή όλες οι ομάδες είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία, αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Και θα είναι και ένα καλό παιχνίδι Αυτά είχα να σας γράψω".

To blog του Τομ Λίντεν

Γεια σας και πάλι!

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν είχαμε δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια, τα οποία καταφέραμε να νικήσουμε. Αυτό έγινε και κόντρα στο Ρέθυμνο. Πιστεύω πως έχουμε μία ομάδα με χαρακτήρα και πνεύμα νικητή. Παίξαμε δυνατή άμυνα και όταν δεν αποδίδαμε εκεί, τότε οι ψηλοί μας άρχισαν τα κοψίματα. Είχαμε καλά ποσοστά από την περιφέρεια και παράλληλα καλές επιλογές στη ρακέτα. Ενδεχομένως αυτή να ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας τη φετινή σεζόν.

Τώρα, είχαμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, είχαμε έξτρα μέρες ξεκούρασης και το χρειαζόμασταν αυτό από τη στιγμή που παίζουμε με μία ομάδα που είναι τρίτη στη βαθμολογία. Γι’ αυτό θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ για να έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη. Στον πρώτο γύρο είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Τότε, είχαμε αποδώσει καλά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά όχι προς το τέλος. Τη Δευτέρα θα πρέπει παίξουμε σφιχτή άμυνα για 40 λεπτά και να ελέγχουμε το ρυθμό.

Παρά το γεγονός πως έχουμε ακόμα μερικά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά και ότι έχουμε σφραγίσει την είσοδο στα playoffs, δεν θέλουμε να αφήσουμε τη συνέχεια στην… τύχη της, περιμένοντας συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων. Γι’ αυτό, η νίκη μπορεί να είναι πολύ σημαντική, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε ακόμα και το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Πάτρας…

Τομ

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ