STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαμπρόπουλος: "Το διπλό που ψάχναμε"

Λαμπρόπουλος: "Το διπλό που ψάχναμε"

Ο Αρκαδικός πανηγύρισε σπουδαία νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Απόλλωνα και ο Φώτης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για "το βάρος που έφυγε" και το τι έλειψε από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη στις πρώτες αγωνιστικές της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Έπειτα από τρεις αποτυχημένες απόπειρες μακριά από το ΔΑΚ Τρίπολης, ο Αρκαδικός επικράτησε του Απόλλωνα στην Περιβόλα με 56-76 , τελειώνοντας το ματς με 14/19 τρίποντα και υποχρεώνοντας τους Αχαιούς στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Παρεμπιπτόντως, ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη για την ομάδα του κόουτς Καστρίτη που είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την παραμονή στην κατηγορία. Η εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές και ο Φώτης Λαμπρόπουλος (13π. με 1/1 βολ., 3/8 δίπ., 2/2 τρίπ., 3ριμπ.) μιλάει στο Sport24.gr για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με τον Αρκαδικό.

"Σίγουρα έφυγε ένα μεγάλο βάρος με αυτή τη νίκη, ειδικά μετά από τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ήταν το «διπλό» που ψάχναμε, η εκτός έδρας νίκη που έπρεπε να κάνουμε, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας στην Basket League. Πρέπει να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό απέναντι στις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς" εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο Πατρινός φόργουορντ.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα στοιχεία που έλειψαν από τους Αρκάδες στα πρώτα ματς της αγωνιστικής; "Νομίζω πως ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βρούμε τη χημεία μας και να εφαρμόσουμε τη φιλοσοφία του προπονητή μας. Η εικόνα μας βελτιώθηκε το τελευταίο διάστημα, έγιναν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ που βελτίωσαν την εικόνα μας". Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, ο Λαμπρόπουλος εξήγησε πως "είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα γνωρίζοντας ότι ο Απόλλων είχε πάνω από 45% στα τρίποντα στα τελευταία παιχνίδια του. Δεν θέλαμε, λοιπόν, να τους δώσουμε την ευκαιρία να πετύχουν πόντους πίσω από τα 6μ.75 (σ.σ. 4/22 τρίπ.)".

Αναφορικά στη συνέχεια των υποχρεώσεων του Αρκαδικού στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, υπογράμμισε "Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε στον πρώτο γύρο ώστε να νιώσουμε την ασφάλεια που χρειάζεται στη συνέχεια. Ακολουθούν πολύ σημαντικά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε, για να κάνουμε πιο εύκολη την παραμονή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ