STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λαφαγιέτ: "Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος"

Λαφαγιέτ: "Στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εστίασε στην επιτυχία του Κόροιβου, με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να εστιάζει στην άμυνα. Τι δήλωσαν Χάρης Μαρκόπουλος και Γαλιώτος.

Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" τον Κόροιβο και βρέθηκε στα ημιτελικά της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να λέει μετά το ματς πως " αξίζουν συγχαρητήρια στον Κόροιβο και τον Χάρη Μαρκόπουλο για την πολύ καλή σεζόν που είχαν φέτος. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια, ως νεοφώτιστη ομάδα μπήκε στα Play off και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα".

Σε ό,τι αφορά το ματς, είπε πως "σ ε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί και σήμερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Γενικά κάναμε καλή σειρά. Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και πλέον αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικά".

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ,εξήγησε ότι " παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γενικά, είχαμε καλή άμυνα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να τον διατηρήσουμε και να φτάσουμε ως το τέλος γιατί ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα".

Στα του Κόροιβου, ο Χάρης Μαρκόπουλος συνεχάρη τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Ολυμπιακό, για να εξηγήσει ότι " είναι πολύ ευχάριστο πως για άλλη μια φορά έφτασε πολύ κοντά στην κορυφή της Ευρώπης και αυτό μόνο καλό κάνει στο ελληνικό μπάσκετ. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης, οπότε κάναμε ό,τι μπορούσαμε". Τι ήταν αυτός " ο αντίπαλος μας δεν μας έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να πιστέψουμε σε οτιδήποτε καλύτερο. Με ανάλογα ποσοστά, εάν δεν κάνω λάθος, νίκησαν με 15 πόντους μέσα στη Μπαρτσελόνα, για εμάς είναι το τέλος της διαδρομής, μιας καλής σεζόν, αυτό για εμάς αποτελεί σκαλοπάτι για τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον κόσμο που μας έδωσε ενέργεια και να πω για άλλη μια φορά πως αισθάνομαι ευλογημένος που είχα αυτούς τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ, αλλά τα πλέι οφ σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία μιας ομάδας, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα, εύχομαι να δούμε καλά ματς και να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος"

Επί προσωπικού, εξήγησε ότι "θέλω να κρατήσω χαμηλά τους τόνους, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, είναι η ώρα που πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσει το μυαλό μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσουν όλα αναφορικά με το μέλλον μου".

Ο Γιώργος Γαλιώτος, πρόσθεσε ότι " προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την φοβερή σεζόν. Αρχίσαμε ως μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στη σεζόν, δουλέψαμε αρκετά και στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ