STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κωνσταντόπουλος: "Να φτιάξουμε το μπάσκετ"

Κωνσταντόπουλος: "Να φτιάξουμε το μπάσκετ"

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής μάρκετινγκ της Stoiximan.gr, μίλησε στον Sport24 radio 103,3 για τη μεγάλη συμφωνία με την Basket League για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μία μέρα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο ΕΣΑΚΕ βρήκε στο πρόσωπο του “Stoiximan” τον κεντρικό χορηγό του . Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 radio 103,3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Βούρτσα, μπάλα και τραμπάλα” για τη νέα κοινή προσπάθεια του “Stoiximan” και του ΕΣΑΚΕ να φτιάξουν το προϊόν που λέγεται μπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος:

Για τη συμφωνία των δύο πλευρών:

“Υπήρχε εξ αρχής πολύ καλή διάθεση εκατέρωθεν προκειμένου να έχουμε μία καλή συμφωνία για τις ομάδες, το συνεταιρισμό και το άθλημα. Υπάρχει διάθεση για δουλειά ώστε να βελτιώσουμε το προϊόν που λέγεται μπάσκετ και θα βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να συμβεί αυτό”.

Για τους φημολογούμενους ενδοιασμούς που είχαν κάποιες ομάδες:

“Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με το τελευταίο συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ η συντριπτική πλειοψηφία ήταν υπέρ της συμφωνίας. Οι ομάδες αντιλήφθηκαν την ευθύνη και από εδώ και πέρα θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για να δουλέψουμε όλοι μαζί”.

Για το ενδεχόμενο να ψάξουν κάποιες ομάδες κάποιον άλλον χορηγό, πέρα από τον Stoiximan:

“Η συμφωνία είναι αποκλειστικά για την ονομασία του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση να μην έχουν οι ομάδες άλλον χορηγό. Κι εμείς έχουμε δικαίωμα να συζητήσουμε ξεχωριστά με κάποια ομάδα ξεχωριστά κάποια άλλη συμφωνία”.

Για το πώς επιτεύχθηκε η συμφωνία:

“Ο προηγούμενος χορηγός δεν έδειξε ενδιαφέρον, οπότε μας πλησίασε ο συνεταιρισμός, έγινε μία καλή πρόταση και η συμφωνία επιτεύχθηκε σχετικά γρήγορα. Το μπάσκετ είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς. Δύο χρόνια ήμασταν με τον Παναθηναϊκό και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας από αυτή τη συνεργασία και να βοηθήσουμε το νέο πρωτάθλημα”.

Για το αν λαμβάνει ο Stoiximan ανταποδοτικότητα από το μπάσκετ:

“Το μπάσκετ είναι εμπορικό άθλημα και υπάρχει σίγουρα ανταποδοτικότητα. Όταν όμως ξεκινούσαμε να ασχολούμαστε με το μπάσκετ, το κάναμε για να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους που χρειάζονταν βοήθεια. Στηρίζουμε και τις ομοσπονδίες του βόλεϊ, του πόλο, που κακά τα ψέμματα, δεν είναι εμπορικά αθλήματα, ωστόσο δίνουν τον αγώνα τους και θέλουμε να αισθάνονται ότι είμαστε στο πλευρό τους και τους βοηθάμε.

Ελπίζουμε όλοι οι φορείς να προσελκύσουμε κόσμο και υγεία στα γήπεδα και να αντικρίσουμε εικόνες από το εξωτερικό, με οικογένειες, παιδιά να έρχονται στο γήπεδο και να απολαμβάνουν το μπάσκετ”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ