STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κωνσταντόπουλος: "Ήρεμοι τελικοί με πλούσιο θέαμα"

BASKET LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την ευχή να διεξαχθούν ήρεμοι τελικοί με πλούσιο θέαμα έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μιλώντας στον Sport24 Radio 103.3 (audio).

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τη συνέντευξη Τύπου της Stoiximan.gr Basket League, για την ημιτελική και τελική φάση του πρωταθλήματος.

Για την φετινή σεζόν στη Stoiximan.gr Basket League: "Αναμφισβήτητα ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Στην Stoiximan.gr Basket League είχαμε εκπλήξεις, με τον Προμηθέα να βρίσκεται στην τρίτη θέση, να γίνονται αγώνες με πολύ πλούσιο θέαμα, είτε για το κύπελλο που έσπασε το δίπολο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, με την ΑΕΚ να το κατακτά και το Basketball Champions League. Όλα αυτά δείχνουν πόσο έχει ανέβει το μπάσκετ και φυσικά έχει φέρει πολλούς φιλάθλους στα γήπεδα".

Για την κοινωνική δράση του Stoiximan.gr: "Ο άξονας της κοινωνικής ευθύνης είναι πολύ βασικός για την επικοινωνία της Stoiximan. Αυτά τα δύο χρόνια που είμαστε με τον ΕΣΑΚΕ, σαν μεγάλοι χορηγοί του πρωταθλήματος, πραγματοποιήσαμε πολλές κοινωνικές δράσεις. Κάναμε πάρα πολλές ενέργειες για το "Basket Αγάπης", που είχε μεγάλη απήχηση σε όλη την Ελλάδα".

Για το ότι οι πρωτοβουλίες του Stoiximan.gr συνδυάζονται μέσα από την κοινωνική δράση: "Ο αθλητισμός πρέπει να είναι πολύ βασικός παράγοντας σε οποιαδήποτε εταιρεία πραγματοποιεί κοινωνικές ενέργειες. Όλα αυτά τα χρόνια μέσω των χορηγιών μας είτε σε λίγκες, είτε σε ομάδες, είτε σε αθλητές έχουμε αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία, να συνδυάζεται ο αθλητισμός και η επιστροφή στην κοινωνία μέσω δράσεων. Εμείς στη Stoiximan το έχουμε καταλάβει και θα το μεγαλώνουμε συνεχώς μέσα από το πρόγραμμα που ήδη υλοποιούμε τους Μικρούς Ήρωες, σε όλη την Ελλάδα".

Για το τι περιμένει για τους τελικούς: "Εύχομαι να έχουμε ήρεμους τελικούς που είναι πάρα πολύ σημαντικό και οι ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, όπως έκαναν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και όπως συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα να κερδίσει ο καλύτερος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ