STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κρίσιμο Δ.Σ στον ΕΣΑΚΕ για τους 11 "άστεγους"

ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΕΣΑΚΕ συνεκάλεσε διοικητικό συμβούλιο , το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 στα γραφεία του, το θέμα του οποίου είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Stoiximan.gr Basket League.

Ενα από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν τις ομάδες που θα συμμετάσχουν τη νέα σεζόν στην Stoiximan.gr Basket league είναι το κομμάτι του τηλεοπτικού. Κι αυτό γιατί προς το παρόν δεν έχει βρεθεί τηλεοπτική "στέγη" για το πρωτάθλημα, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στους λεγόμενους "μικρούς", αφού στηρίζουν μέρος του σχεδιασμού τους στα έσοδα που θα έχουν από την τηλεοπτική συμφωνία.

Ο ΕΣΑΚΕ συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σήμερα (1/8), στις 15:00, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην δώσει το παρών. Αξίζει να αναφερθεί ότι την δεδομένη στιγμή υπάρχει μόνο μία πρόταση, η οποία έχει κατατεθεί από την ΕΡΤ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύψος της.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν ήδη συμβόλαιο με την COSMOTE TV και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κι αυτός με την σειρά του κοντά σε συμφωνία με την ίδια ψηφιακή πλατφόρμα ενδέχεται αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις του ΕΣΑΚΕ με πιθανούς ενδιαφερόμενους. Περισσότερα ωστόσο θα μπορούν να γίνουν γνωστά μετά το τέλος της σύσκεψης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ