STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Kόντρα Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στην ΚΕΔ

Kόντρα Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό στην ΚΕΔ
INTIME SPORTS

Στην κλήρωση της ΚΕΔ κοντραρίστηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να τονίζει πως οι Πειραιώτες έχουν παρουσιάζει μία νέα Λιμόζ: "Κάνουν φάουλ συνεχώς και οι διαιτητές δεν σφυρίζουν τίποτα. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί".

Κατά την διάρκεια της κλήρωσης της διαιτητών, ο Παναθηναϊκός βγήκε στην επίθεση και μέσω του Προέδρου της ομάδας, Μάνου Παπαδόπουλουμ εξέφρασε έντονα παράπονα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες παίζουν... ξύλο στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι, αλλά οι διαιτητές δεν σφυρίζουν τίποτα, μη εφαρμόζοντας τους κανονισμούς.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας της κλήρωσης, ο Μάνος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο και έκανε την εξής ερώτηση: "Οι διαιτητές σας, εκπαιδεύονται;". O υπεύθυνος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, απάντησε: "Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό το θέμα με την εκπαίδευση των διαιτητών, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση για τους διαιτητές μας".

Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός παίζει ξύλο στην άμυνα"

Στη συνέχεια ο Μάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την φιλοσοφία των διαιτητών, τονίζοντας πως δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς, αφήνοντας τον Ολυμπιακό να παίζει... ξύλο στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι: "Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε για τον τρόπο που σφυρίζουν οι διαιτητές. Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που παίζει ξύλο στην άμυνα σε κάθε παιχνίδι και δεν σφυρίζεται τίποτα. Έχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ. Εννοώ τον Χάκετ”.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Συμεωνίδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον Μάνο Παπαδόπουλο του είπε πως: “Πάντως, εσείς τον κύριο Μάλκοβιτς που είχε φτιάξει εκείνη την Λιμόζ, τον πήρατε στον Παναθηναϊκό για προπονητή".

Κατσίκης: "Οι παίκτες μας έχουν αναδειχθεί κορυφαίοι αμυντικοί"

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, έχοντας για εκπρόσωπο τον Αντώνη Κατσίκη, σχολίασε: "Στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ και για αυτό έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος ενώ έπαιζε με 6 παίκτες ουσιαστικά, ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο. Ο Παπαδόπουλος ξαναπήρε το λόγο: “Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ, όμως, έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαίοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού”;

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ