STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Κλειδί" η συγκέντρωση

"Κλειδί" η συγκέντρωση

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα παλέψει ο Κόροιβος στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δείτε τι δήλωσε ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ.

Με τον ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος το απόγευμα του Σαββάτου(1/11, 17:00) ο Κόροιβος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Το συγκρότημα του Χάρη Μαρκόπουλου έπειτα από δύο σερί ήττες από το Ρέθυμνο και τα Τρίκαλα επιθυμεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έχοντας, όμως, πολύ δύσκολο εμπόδιο μπροστά του να ξεπεράσει.

Ο Ντουέιν Ντέιβις, ο 25χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Κοροίβου, τόνισε πως η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο, στο οποίο όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Διαβάστε τι είπε...

...για την σημασία του αγώνα: "Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και δίνουμε σε όλα την ίδια βαρύτητα. Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα εκτός έδρας που θα παλέψουμε".

...για το «κλειδί» της συνάντησης: "Κλειδιά είναι να είμαστε αποτελεσματικοί στο box-out και να αντέξουμε στην πίεση που ασκεί η δύσκολη έδρα του. Να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι".

...για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: "Πρόκειται για μια πολύ σπουδαία ομάδα, που ειδικά στο πέντε εναντίον πέντε είναι εξαιρετικά αποτελεσματική".

...για το πού θα στηριχθεί ο Κόροιβος: "Θέλουμε να δίνουμε το 100% σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Να είμαστε σκληροί στα σημεία που χρειάζεται και να βγάλουμε στον αγώνα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ