STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καθοριστικές μάχες με φόντο ταplayoffsκαι την... Α2

Καθοριστικές μάχες με φόντο ταplayoffsκαι την... Α2

Κρίσιμες αναμετρήσεις τόσο για την είσοδο σταplayoffs,όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού περιλαμβάνει η 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία γίνεται ολοένα και πιο έντονη όσο περνούν οι εβδομάδες. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και τα Τρίκαλα να χρειάζονται πλέον ένα θαύμα για να σωθούν, τέσσερις ομάδες ουσιαστικά μάχονται για να αποφύγουν την 13η θέση: ο Αρης, ο Γυμναστικός, ο Κόροιβος και ο Πανιώνιος. Οι τρεις εξ αυτών αγωνίζονται σήμερα και κανείς δεν έχει λιγότερα περιθώρια για ήττα από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σταθερά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και για να διατηρήσει βάσιμες ελπίδες για παραμονή, θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Λαυρίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και να σημειώσει την 5η σερί εντός έδρας νίκη. Ένα Λαύριο βέβαια που μόνο αδιάφορο δεν είναι, μιας και προσπαθεί να κρατηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να έχει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο τωνplayoffs.

Κομβικής σημασίας είναι το παιχνίδι για τον Γυμναστικό το παιχνίδι με τον Κολοσσό, δεδομένου του προγράμματος που έχει μπροστά της η ομάδα της Λάρισας. Ο Κόροιβος, από την άλλη, ξέρει καλά ότι θα πρέπει να ξεπεράσει εαυτόν προκειμένου να σημειώσει την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο κλειστό της Πυλαίας, όπου μετράει μόνο ήττες σε τρεις αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, την ανοδική πορεία της θα προσπαθήσει να συνεχίσει η Κύμη απέναντι στην πρώην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, τα Τρίκαλα, τα οποία μετρούν 15 συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα και έχουν 0-10 μακριά από τα Τρίκαλα την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (21η αγωνιστική):

ΕΑΚ Νεάπολης 16:30 Γυμναστικός-Κολοσσός H Hotels(Σχινάς-Ψαριανός-Πουρσανίδης Κ.)

ΠΑΟΚ 16:30 ΠΑΟΚ-Κόροιβος(Πηλοΐδης-Μπήτης-Μαλαμάς)

Κ.Γ. Καμπούρης 16:30 Κύμη-Τρίκαλα BC Aries(Γκόντας-Κωνσταντινόπουλος-Θεοδωρόπουλος)

Ν. Σμύρνης 18:30 ΠανιώνιοςΒίκοςCola-Λαύριο Megabolt (Σώμος-Μαγκλογιάννης-Παντελίδης)

Δείτε εδώ την βαθμολογία τηςStoiximan.gr Basket League

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ