STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καταγράφηκε από τους διαιτητές το καπνογόνο στη φυσούνα

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι διαιτητές του ντέρμπι κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα την επίθεση με καπνογόνο στη φυσούνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΣΕΦ (pic). Δείτε τι προβλέπει ο κανονισμός του Πρωταθλήματος.

Καταγράφηκε από τους τρεις διαιτητές του ντέρμπι η επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στη φυσούνα του ΣΕΦ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" κατήγγειλαν επίθεση με φωτοβολίδα , που χτύπησε τον βοηθό προπονητή της ομάδας, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο.

"Μετά το τέλος του αγώνα, και κατά την αποχώρηση των διαιτητών, οπαδοί της α' ομάδος έριξαν εντός της φυσούνας καπνογόνο, το οποίο παρήγαγε λάμψη και καπνό", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τέλος του φύλλου αγώνα από τους διαιτητές. Σε αυτό καταγράφονται επίσης τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού, όπως επίσης η ρίψη κροτίδων στη διάρκεια του ντέρμπι.

Καταγράφηκε από τους διαιτητές το καπνογόνο στη φυσούνα

Σύμφωνα με τους κανονισμούς και τη νομοθεσία του Πρωταθλήματος 2016-2017:

" Α) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κτλ.) κατά τη διάρκεια του αγώνα, η αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη του, επιβάλλεται πρόστιμο από 1000 έως 2400 ευρώ.

Β) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο (κερκίδα, αποδυτήρια κτλ.) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη του που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μίας έως δυο αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο από 2000 έως 4400 ευρώ.

Γ) Σε περίπτωση επεισοδίων μέσα στο γήπεδο (κερκίδα, αποδυτήρια κτλ.) αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως πριν από την έναρξη ή αμέσως μετά τη λήξη του που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσφημιστικά για το άθλημα, επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού τριών έως τεσσάρων αγωνιστικών ημερών και πρόστιμο από 3000 έως 8800 ευρώ".

Το video της επίθεσης στη φυσούνα

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ