STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης: "Χαμηλά το κεφάλι"

Καστρίτης: "Χαμηλά το κεφάλι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Καστρίτης παρουσιάστηκε λακωνικός μετά τη νίκη του Αρκαδικού επί του Λαυρίου για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον συνάδελφό του να σχολιάζει ως απόλυτα δίκαιη την επικράτηση των γηπεδούχων.

Ο Αρκαδικός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν απέναντι στο Λαύριο και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, για να "πατήσει" πιο γερά στον βαθμολογικό πίνακα. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε:

" Νιώθαμε από την αρχή καλά, πήραμε αυτοπεποίθηση και όλη την εβδομάδα προπονηθήκαμε καλά. Η νίκη αυτή αξίζει 100% στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, για το πάθος που έβγαλαν και την μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Από σήμερα ξεχνάμε το ματς αυτό και κοιτάμε τα επόμενα και για την ακρίβεια το επόμενο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά", με τον Βασίλη Καββαδά να προσθέτει:

" Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη αλλά και για την εμφάνιση. Κάναμε σκληρή δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Το Λαύριο είναι μια σκληρή ομάδα, δούλεψε πάρα πολύ, αλλά τελικά καταφέραμε να νικήσουμε. Θα ξεκουραστούμε, θα γυρίσουμε σελίδα και θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σερέλης υποστήριξε: " Ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι αυτών των δύο ομάδων που είναι αντίπαλοι τόσα χρόνια. Η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη για τον Αρκαδικό και κρίθηκε στην άμυνα. Όταν δέχεσαι 98 πόντους σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν μπορείς να ζητάς πολλά. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, είναι μια διαφορετική κατηγορία από αυτή που ξέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε", με τον Βαγγέλη Σακελλαρίου να επισημαίνει:

" Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τρίπολης για την δίκαιη νίκη που έκανε. Πήγε πολύ καλά, μπήκε από την αρχή δυνατά στο ματς, μας άφησε πίσω στο σκορ και τα πράγματα εξελίχθηκαν εύκολα για εκείνους. Εμείς βάζουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ