STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης: "Οικογένεια ο Αρκαδικός"

Καστρίτης: "Οικογένεια ο Αρκαδικός"

Ο κόουτς του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Τάπες και καρφώματα" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη , Χάρη Σταύρου για τον σχεδιασμό και τους στόχους των νεοφώτιστων.

Ο Αρκαδικός ξεκινά την προετοιμασία του για μια ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την υλοποίηση του σχεδιασμού και τους στόχους των νεοφώτιστων.

Οι δηλώσεις του κόουτς του Αρκαδικού

Για την προετοιμασία: "Από αύριο (20/8) ξεκινάμε ανεπίσημα με κάποια ιατρικά τεστ και ένα ελαφρύ πρόγραμμα επανένταξης. Σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας θα μπούμε την προσεχή Δευτέρα".

Για τους στόχους του Αρκαδικού: "Είμαστε πολύ φρέσκοι και άπειροι στην κατηγορία για να πούμε ότι θα δώσουμε κάτι διαφορετικό. Θα συνεχίσουμε με την συνταγή που πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε να είμαστε ομάδα – οικογένεια που θα αποπνέει υγεία και θα είναι ανταγωνιστική εντός των 4 γραμμών. Αν αυτά συνδυαστούν με την παραμονή στην κατηγορία, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι".

Για το πως κινούνται μεταγραφικά: "Έχουν μείνει από πέρσι οι Καλλινικίδης, Καραμολέγκος, Κοψαύτης, Κωνσταντίνου και Εζόμο. Έχουν ανακοινωθεί οι μεταγραφές τριών ξένων παικτών και θα κινηθούμε για την απόκτηση ακόμη τριών ξένων. Θέλουμε και 2-3 Έλληνες. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να πάρουμε κάποιον παίκτη ως δανεικό. Έχουμε πολλές προτάσεις και εξετάζουμε τις καλύτερες επιλογές".

Για το κλίμα που επικρατεί στην πόλη: "Υπάρχει ενθουσιασμός στην πόλη. Ο κόσμος περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να δει στην πόλη για πρώτη φορά μπάσκετ επιπέδου Α1. Η διοίκηση εργάζεται καθημερινά πυρετωδώς προκειμένου να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες και εμείς δουλεύουμε για να στελεχώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα".

Για το πρωτάθλημα της Α2: "Ανέκαθεν το πρωτάθλημα της Α2 ήταν σκληρό και ανταγωνιστικό. Φέτος θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό, καθώς θα αγωνιστούν στην κατηγορία πολλά παιδιά από την Α1. Αξίζει να το παρακολουθήσει κάποιος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ