STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καστρίτης: "Λειτούργησε το αίσθημα επιβίωσης!"

Καστρίτης: "Λειτούργησε το αίσθημα επιβίωσης!"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στη σωστή αντίδραση των παικτών του μετά την ήττα από το Λαύριο ενώ ο Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στις αυστηρές τεχνικές ποινές που δόθηκαν στα Τρίκαλα.

Ο Αρκαδικός διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ μετά τη νίκη επί των Τρικάλων και ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στο ένστικτο της επιβίωσης των παικτών του στο ματς με τους Θεσσαλούς.

Ο κόουτς του Αρκαδικού αναφέρθηκε στη νίκη επί των Τρικάλων, τονίζοντας: "Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που κάναμε την πρώτη από τις τρείς νίκες που θέλαμε για τον στόχο μας. Επίσης σημαντικό ήταν πως αντιδράσαμε μετά την ήττα επί του Λαυρίου, κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν από το ξεκίνημα, λειτούργησε και το αίσθημα επιβίωσης και πήραμε τη νίκη. Είχαμε καθαρό μυαλό σε στιγμές που χρειαζόταν και δεν αφήσαμε τα Τρίκαλα να επανέλθουν στο παιχνίδι. Η νίκη ήρθε, απλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Εκεί εστιάζουμε το βλέμμα μας και προχωράμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έσπρωξε για ακόμα μια φορά και συνεχίζουμε".

Στεφανίδης: "Ήμασταν σε κατάσταση συναγερμού"

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης, εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων με 16 πόντους σε 30'45" συμμετοχής επισήμανε: "Σήμερα παίζαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ και χτυπάει όλα της τα παιχνίδια. Έκαναν μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Εμείς από την άλλη ήμασταν σε κατάσταση συναγερμού. Υπάρχει ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης. Η Τρίπολη αξίζει μια ομάδα στην κορυφαία κατηγορία και θα παλέψουμε. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο κόσμος ήταν εξαιρετικός και μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε".

Φλεβαράκης: "Αυστηρές οι τεχνικές ποινές"

Ο προπονητής των Θεσσαλών, Κώστας Φλεβαράκης, τόνισε: "Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και εμείς και ο αντίπαλος έπαιζε έναν τελικό. Ξεκινήσαμε καλά αλλά τα τρία φάουλ στον Καλλέ μας στοίχησαν. Δόθηκαν και κάποιες τεχνικές ποινές που για το ντέρμπι που παίζαμε σήμερα θεωρώ πως ήταν κάπως αυστηρές. Είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε τα παιχνίδια. Χάσαμε τη διαφορά με δύο τρίποντα από τους Καλλινικίδη και Στεφανίδη, ήταν καθοριστικά και σημαντικά. Πλέον κοιτάμε μπροστά, έχουμε τον ΠΑΟΚ, πάμε να το διεκδικήσουμε και να δούμε τι θα καταφέρουμε".

Ο αρχηγός των Τρικάλων, Γιώργος Τσιάρας είπε: "Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ξεφύγαμε κάποιες φορές και το πληρώσαμε. Θα δούμε τον καλύτερό μας εαυτό από εδώ και πέρα για να τελειώσουμε με την παραμονή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ