STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Κάρφωσε" τον Κουζέλογλου ο Σερέλης: "Απαράδεκτη η κίνησή του"

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενοχλημένος με τον αθλητή του, Γιάννη Κουζέλογλου, δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου στο Βενετόκλειο.

Το ματς του Κολοσσού με το Λαύριο ήταν ένα από τα πιο έντονα της σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League. Ήταν τόσο έντονο, που ο μπασκετμπολίστας των φιλοξενούμενων, Γιάννης Κουζέλογλου, ανέβηκε στον πάγκο της ομάδας του σε timeout στη δεύτερη περίοδο και είχε επεισόδιο με οπαδούς που βρίσκονταν στο σημείο. Οι διαιτητές δεν είδαν το περιστατικό και δεν τιμώρησαν τον αθλητή του Χρήστου Σερέλη, που προς τιμήν του μίλησε για το συμβάν στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης.

" Ήταν απαράδεκτη η κίνηση του Κουζέλογλου, δεν έπρεπε να την κάνει. Εμείς που βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες και προπονητές, οφείλουμε να στεκόμαστε σε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο, ό,τι κι αν γίνεται έξω από αυτό" ήταν οι κουβέντες του coach Σερέλη, που είδε και ένα επεισόδιο ανάμεσα στον συνεργάτη του, Κώστα Πασχάλη και τον παίκτη του Κολοσσού, Γιάννη Γεωργαλή, να προκύπτει από την άσχημη κίνηση του Κουζέλογλου να ανοίξει διάλογο με την εξέδρα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ