STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΚΑΟΔ - Άρης 58-66

ΚΑΟΔ - Άρης 58-66
INTIME SPORTS

Ο Άρης επικράτησε στη Δράμα του ΚΑΟΔ με 66-58 και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη του στο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ επικράτησε και στη Δράμα του ΚΑΟΔ στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα με 66-58.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Δείτε το Live της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και τον Άρη...

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο, πέρασαν μπροστά και πήραν μία σημαντική νίκη. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Πελεκάνος, ενώ και ο νεαρός Γκίκας βοήθησε την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου. Από τον ΚΑΟΔ ο Χρυσικόπουλος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 13 πόντους.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Μιχάλης Πελεκάνος σημείωσε καθοριστικά καλάθια και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Ο Έλληνας φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 15 πόντους (0/1β., 3/5διπ., 3/7τρ.) και 3 κλεψίματα.

Ο αριθμός της ημέρας

Δεν είναι στατιστικό στοιχείο της αναμέτρησης, όμως ο αξίζει να το αναφέρουμε. Ο Άρης άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα μετά το 2008.

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Ο Πελεκάνος με σουτ τριών πόντων 1:33'' πριν το τέλος του αγώνα έκανε το 56-64 για τον Άρη, ο οποίος αποσπάστηκε με οκτώ πόντους και άντεξε στην πίεση του ΚΑΟΔ. Ο Έλληνας παίκτης ήταν και εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ 24 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Ο αγώνας

Ο ΚΑΟΔ προσπάθησε να επιβάλει το παιχνίδι του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως ο Άρης με σουτ από τη γραμμή των 6μ.75 διατηρήθηκε κοντά στο σκορ, προσπαθώντας να ελέγξει το παιχνίδι. Το πρώτο δεκάλεπτο με αυτόν τον τρόπο έκλεισε με οριακό προβάδισμα του ΚΑΟΔ (18-17).

Στην δεύτερη περίοδο, ο Άρης κατάφερε να περάσει μπροστά, έπειτα από καλάθι του Μιχάλη Πελεκάνου, όμως ο ΚΑΟΔ με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να ανεβάζει την απόδοση του κατάφερε να περάσει και να κλείσει το ημίχρονο με 33-28, ύστερα από καλάθι του Έλληνα παίκτη.

Στην επανάληψη, ο Άρης έκανε την αντεπίθεση του πέρασε μπροστά στο σκορ και κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 48-45 για να φτάσουν τελικά οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου στο θετικό αποτέλεσμα και να αρχίσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με 66-58.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 33-28, 45-48, 58-66.

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Σλαφτσάκης 3, Τσόβιτς 6, Τζόουνς 2, Πολκ 8, Βόχουν 8, Μάρκοβιτς 5, Σπυριδωνάκης 4, Μπάβτσιτς 7, Ζάρας 2, Μπένας, Χρυσικόπουλος 13(1).

Άρης (Αγγέλου): Μποχωρίδης 9(1), Πελεκάνος 15(3), Γκίκας 11(3), Τσακαλέρης 10, Ασημακόπουλος 2, Πουλιανίτης, Χαρίσης 5, Βεζένκοφ 7(1), Μούρτος 7(1), Αθηναίου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ