STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλλινικίδης: "Θέλουμε... καμίνι στην Τρίπολη"

Καλλινικίδης: "Θέλουμε... καμίνι στην Τρίπολη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Καλλινικίδης και ο Ούρος Ντούβνιακ κατέγραψαν τις σκέψεις τους εν όψει της αναμέτρησης του Αρκαδικού με τον ΠΑΟΚ (27/2, 17:00), στην οποία οι δύο ομάδες "καίγονται" -για διαφορετικούς λόγους- για τη νίκη.

Ο Αρκαδικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (27/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη τους δύο βαθμούς της νίκης. Οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν στην παραμονή, οι φιλοξενούμενοι για να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί του τελευταίου ενάμιση μήνα. Οι Άκης Καλλινικίδης και Ούρος Ντούβνιακ κατέγραψαν τις σκέψεις τους για την αυριανή αναμέτρηση, επισημαίνοντας πόσο χρειάζεται η ομάδα τους το ροζ φύλλο αγώνα.

Το blog του Άκη Καλλινικίδη

Αγαπημένοι μου φίλοι καλό σας απόγευμα. Είμαστε μια μέρα από ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Την περασμένη εβδομάδα καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε σε μεγάλο βαθμό όσα μας είχε πει ο προπονητής μας και εν τέλει να πάρουμε τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας.

Σε ένα γεμάτο γήπεδο, ένα πραγματικό "καμίνι", μια μαγική ατμόσφαιρα, ήμασταν σε πολύ μεγάλο βαθμό όπως μας ήθελε ο προπονητής μας. Η κατάσταση στη βαθμολογία δεν έχει αλλάξει δραματικά και εμείς συνεχίζουμε να παλεύουμε αφού φτάνουμε πλέον, στο τέλος του πρωταθλήματος.

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε χρέος να το παλέψουμε. Να τα δώσουμε όλα, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είναι δεδομένο πως στο μυαλό όλων υπάρχει η νίκη κόντρα σε μια ομάδα έμπειρη και άκρως ποιοτική. Περιμένω και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου ένα ΔΑΚ γεμάτο, ένα γήπεδο… μπλε και άκρως "φασαριόζικο". Είναι πολύ ωραίο για εμάς να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα, ενώ είναι επίσης ωραίο να έρχονται αντίπαλοι, ακόμα και αν έχουν ηττηθεί και να λένε τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας σου. Τους περιμένουμε όλους, λοιπόν, στο ΔΑΚ για μια πολύ ωραία και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το blog του Ούρος Ντούβνιακ

Μετά από ένα σερί με έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και θέλουμε πολύ, αλλά και έχουμε ανάγκη μία νίκη. Και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πετύχουμε στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν τα υπολογίσουμε όλα και μαζί τις απουσίες που θα έχουμε και πάλι. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι πριν από την διακοπή, την οποία έχουμε όλοι ανάγκη, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία στην τελευταία εξάδα των αγώνων που θα ακολουθήσουν. Κι αυτό μπορεί να γίνει με μία νίκη.

Θα είναι πολύ σημαντικό να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας και να αποκτήσουμε ξανά την νοοτροπία νικητή που είχαμε όλο εκείνο το διάστημα της σεζόν που η ομάδα πέτυχε σημαντικές νίκες και απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Είμαστε η ίδια ομάδα που τα έκανε όλα αυτά, συνεχίζω να πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση και να επανέλθουμε. Είναι όλα στο μυαλό μας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ