STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλλινικίδης: "Μου αρέσει το εβδομαδιαίο ραντεβού μας"

Καλλινικίδης: "Μου αρέσει το εβδομαδιαίο ραντεβού μας"
INTIME SPORTS

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης και ο Νίκος Μπάρλος έγραψαν τις σκέψεις τους εν όψει του ντέρμπι ανάμεσα σε Αρκαδικό και Λαύριο, για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Δείτε τι έγραψαν.

Ο Αρκαδικός φιλοξενεί το Λαύριο, σε ένα παιχνίδι μείζονος σημασίας για τις δύο ομάδες, που παλεύουν για την εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Αβραάμ Καλλινικίδης και ο Νίκος Μπάρλος έγραψαν τις σκέψεις τους για το αυριανό (5/12, 17:00) ντέρμπι των νεοφώτιστων, που μπορεί να κρίνει πολλά στην προσπάθεια που κάνουν φέτος.

Το blog του Αβραάμ Καλλινικίδη

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας

Τελικά αρχίζει και μου αρέσει το συγκεκριμένο διαδικτυακό ραντεβού, αφού πολλές φορές τα όσα σας γράφω εδώ, είναι μια αιτία για να ξεκινήσει μια κουβέντα στους δρόμους της Τρίπολης με κάποιον από τους φίλους της ομάδας, πράγμα που είναι ευχάριστο και… διαδραστικό.

Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, όπου αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα μας είχε δύο πρόσωπα. Δύο πρόσωπα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, πήγε πολύ καλά και ήταν και μπροστά στο σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος τα πάντα άλλαξαν και η εικόνα μας ήταν διαφορετική, με την ήττα εν τέλει να έρχεται.

Η αλήθεια είναι πως τα "νεκρά" σημεία του δευτέρου ημιχρόνου μας προβλημάτισαν και μάθαμε πολλά από αυτά. Μάλιστα, η εβδομάδα που πέρασε αφιερώθηκε εν πολλοίς σε όσα κάναμε λάθος και σε όσα πρέπει να διορθώσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο ροζ φύλλο αγώνα με το Λαύριο. Το Σάββατο, λοιπόν, αντιμετωπίζουμε το Λαύριο και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Είναι από τα παιχνίδια που το «πρέπει» κάνει την εμφάνισή του για εμάς, αφού πρόκειται για μια ομάδα με τους ίδιους στόχους που έχουμε και εμείς.

Η προετοιμασία μιας εξελίχθηκε εξαιρετικά, το κλίμα είναι πολύ καλό στην προπόνηση και με την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος θέλω να πιστεύω πως θα είναι μια ακόμα φορά εκεί για εμάς, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην τόσο σημαντική νίκη.

Το blog του Νίκου Μπάρλου

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ήταν για όλους μας μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με τον κόσμο στο πλευρό μας και με συγκέντρωση στο πλάνο του κόουτς, θεωρώ ότι σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας.

Τώρα κόντρα στον Αρκαδικό τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς και οι δυο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Οι αντίπαλοι μας έχουν βελτιωθεί κατακόρυφα σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και σίγουρα είναι το φαβορί λόγω έδρας. Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε στο γήπεδο για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να είμαστε έτοιμοι ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα.

Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και είναι πολύ ευχάριστο για μας ότι θα υπάρχει στις εξέδρες και κόσμος από το Λαύριο, που μας δίνει πάντα δύναμη. Έχουμε δουλέψει σωστά και περιμένουμε να βγει η δουλειά μας στο γήπεδο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ