STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλλινικίδης: "Η Καβάλα δεν θα παραδοθεί"

Καλλινικίδης: "Η Καβάλα δεν θα παραδοθεί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έγραψαν στο προσωπικό τους blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τι πιστεύουν για τον αυριανό αγώνα (2/4, 17:00) του Αρκαδικού με την Καβάλα, που θα κρίνει την παραμονή για μία εκ των δύο ομάδων.

Ο Αρκαδικός υποδέχεται την Καβάλα (2/4, 17:00) σε ένα ακόμη παιχνίδι μείζονος σημασίας με φόντο την εξασφάλιση της παραμονής. Κι ο λόγος είναι απλός αφού σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, οι "Αργοναύτες" θα υποβιβαστούν μαθηματικά στην Α2 κατηγορία, την ώρα που ενδεχόμενη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Στιβ Γιατζόγλου θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην "ουρά". Όπως και να έχει, οι Αβραάμ Καλλινικίδης και Δημήτρης Καλαϊτζίδης έγραψαν στο προσωπικό τους blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τις σκέψεις τους πριν το πλέον κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Το blog του Άκη Καλλινικίδη

Γεια σας φίλες και φίλοι, μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος και τα πάντα μοιάζουν πιο σημαντικά από ποτέ για την ομάδα μου. Το ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού είναι κάτι γνωστό εδώ και καιρό και με αυτό στο μυαλό μας κάνουμε όλα μας τα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Έτσι και στα εντός έδρας μας, έτσι και στον Κόροιβο την περασμένη εβδομάδα.

Ήταν μια δύσκολη αποστολή που είχαμε και με δεδομένη την εικόνα στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Ωστόσο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο δείξαμε ψυχή, δείξαμε πάθος, δείξαμε θέληση και δεν μπορούσαμε με τίποτα να χάσουμε το παιχνίδι.

Πολεμήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και εκτός από έναν παίκτη, ο οποίος έκανε πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, περιορίσαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό το επιθετικό ταλέντο που έχει η ομάδα της Αμαλιάδας. Η νίκη ήρθε με τη βολή του Βασίλη στο φινάλε και μας έκανε να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και κυρίως μας έκανε να διεκδικούμε την παραμονή μας ακόμα και ίσως με καλύτερες πιθανότητες.

Η αγωνιστική αυτής της εβδομάδας για εμάς έχει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα. Μια ομάδα που δεν θα παραδοθεί σε καμία περίπτωση στον αγωνιστικό χώρο, μια ομάδα που θα τα δώσει όλα και θα μας βάλει δύσκολα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα και το μυαλό μας θα είναι μόνο εκεί και σε κανένα άλλο παιχνίδι. Σίγουρα, μας ενδιαφέρουν και οι αναμετρήσεις των Τρικάλων και του Κόροιβου, ωστόσο είναι κάτι που θα εξετάσουμε μετά το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση κατά την διάρκειά του.

Περιμένουμε για μια ακόμα φορά ένα κατάμεστο ΔΑΚ Τρίπολης και όλοι μαζί θα πάμε για μια σπουδαία νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας.

Το blog του Δημήτρη Καλαϊτζίδη

Φίλες και φίλοι του μπάσκετ εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακό να έχουμε. Η εβδομάδα που πέρασε μόνο εύκολη δεν ήταν μίας και έπρεπε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στην Tρίπολη με τον Αρκαδικό. Ξέρουμε ότι τα πράγματα για μιας είναι πάρα πολύ δύσκολα, όμως ήμαστε υποχρεωμένοι και το έχω πει πολλές φορές, ότι θα παλέψουμε μέχρι να εξαντλήσουμε και την τελευταία μαθηματική ελπίδα για τη σωτηρία μας.

Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε "τι έφταιξε", έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα που και αυτή παίζει την παραμονή και μάλιστα στην καυτή έδρα της. Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν. Ξέρουμε πως θα έχουν άγχος και αυτοί και εκεί θα χτυπήσουμε ώστε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ